; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jared leto andy warhol

Jared Leto va juca rolul lui Andy Warhol

12 August 2020

Jared Leto (48 de ani) a confirmat, în sfârșit, că va interpreta rolul celebrului artist Andy Warhol, într-un film biografic dedicat acestuia, anunță dailymail.com. 

În 2016 se zvonise deja că Jared Leto va produce un film biografic numit „Warhol'. Acum, actorul e nerăbdător să înceapă filmările și recunoscător pentru această șansă. Alături de această confirmare, Jared Leto a postat pe Instagram mai multe fotografii ale artistului, însoțite de declarații precum „Ne e dor de tine și de geniul tău' și de urarea „La mulți ani, Andy!', fiindcă celebrul artist, una dintre cele mai complexe personalități ale artei moderne, se născuse pe 6 august. 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 

 

Yes its true I will be playing Andy Warhol in an upcoming film. And so grateful and excited about the opportunity. 😊🙏 Happy belated birthday Andy 🎂🖤 We miss you and your genius

O postare distribuită de JARED LETO (@jaredleto) pe


 

Filmul va fi ecranizarea cărții publicate de Victor Bockris în 1989, „Warhol: The Biography', pentru care Jared Leto a achiziționat drepturile alături de coproducătorul Michael De Luca, iar scenariul va fi scris de Terence Winter, autorul (nominalizat la Oscar) al scenariului peliculei „Lupul de pe Wall Street' (2013), regizată de Martin Scorsese. 

Cel mai recent film al lui Jared Leto, „Morbius', în care acesta joacă rolul unui savant laureat cu Nobel, și care îi mai are în distribuție pe Michael Keaton, J.K. Simmons și Matt Smith, trebuia să aibă premiera americană pe 31 iulie, dar aceasta a fost amânată pentru martie 2021, din cauza pandemiei. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare