; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jared_leto

Jared Leto îl va interpreta pe Hugh Hefner într-un film biografic

05 October 2017

Actorul și cântărețul Jared Leto (45 de ani) va interpreta rolul principal într-un film biografic dedicat fondatorului revistei Playboy, Hugh Hefner. Potrivit celor de la variety.com regizorul peliculei al cărui titlu nu a fost făcut oficial va fi Brett Ratner.

Cineastul este dornic să relizeze acest film încă din anul 2007 și abia în urmă cu un an a reușit să primească drepturile de producție. Filmul va fi dedicat carierei dar și a vieții excentrice pe care Hugh Hefner a avut-o.

Însuși Hugh Hefner a fost cel care a aprobat proiectul la vremea respectivă. „În ultimii ani, au existat un interes mare și foarte multe conversații despre realizarea unui film inspirat din viața mea. Întotdeauna am considerat că atunci când va sosi momentul potrivit, cei mai buni parteneri creatori vor colabora pentru a realiza acest proiect. Cred că am găsit acești parteneri în persoana lui Brett Ratner și a producătorilor de la RatPac Entertainment. Abia aștept să văd roadele acestei colaborări”, declara Hugh Hefner.

Lungmetrajul a fost aprobat după ce în luna aprilie 2017 Amazon Prime a lansat „American Playboy', un documentar în 13 episoade dedicat tot lui Hugh Hefner.

Actorul Jared Leto a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar în anul 2014 pentru rolul din filmul „Dallas Buyers Club'. În urmă cu un an s-a făcut remarcat în personajul Joker din lungmetrajul „Suicide Squad”.

Jared Leto va putea fi văzut în această toamnă pe marile ecrane alături de Ryan Gosling și Harrison Ford în filmul „Blade Runner 2049'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare