Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

January Jones l-a enervat pe “Marele mahmur”

24 May 2011

Deși January Jones (33) l-a numit pe Zach Galifiniakis (42), din filmul “Marea mahmureală”, ca unul dintre cei mai amuzanți bărbați pe care i-a întâlnit vreodată, Galifiniakis nutrește un alt tip de sentimente față de tânăra actriță din serial “Mad Men”.

“Asta e chiar amuzant, deoarece, dacă îmi amintesc corect, ea şi cu mine am fost foarte nepoliticoși. A fost o nebunie”, a spus el înainte de a explica exact ceea ce s-a întâmplat.

Se zvonește că cei doi au avut un schimb neplăcut de replici în timpul unei petreceri, scrie dailymail.co.uk. Deși ea nu pare să recunoască, Zach Galifiniakis a descris și citat tot ce a auzit din gura viitoarei mame.

<<Eram la o petrecere – nu făcusem cunoștință încă – și ea a zis, dintr-o dată, “Ia un loc”. Deci m-am așezat la masa ei și am vorbit timp de 10 minute, după care ea a zis “Cred că e timpul să pleci acum”>>, a explicat actorul.

Hotărât să-și spună punctul de vedere despre vorbele lui January, Galifianikis a izbucnit:

“I-am spus: January, ești o actriță într-un serial de televiziune și toată lumea va uita de tine în câțiva ani, deci poartă-te frumos. După care, m-am ridicat și am plecat. Asta i se pare ei amuzant?”

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare