; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

January Jones: E greu să ai job şi copil în acelaşi timp

20 July 2012

January Jones recunoaşte că e “greu” să ai şi o slujbă şi un copil în acelaşi timp. Cu toate acestea, ea s-a declarat norocoasă că îşi poate lua bebeluşul la locul de muncă, scrie femalefirst.co.uk.

Actriţa din “Mad Men” – care nu a vrut ca presa să afle cum îl cheamă pe tatăl copilului ei, Xander – crede că cel mai dificil e atunci când orele de muncă “nu se mai termină niciodată”.

“A trebuit să mă întorc la muncă atunci când Xander avea şase sau şapte luni, dar sunt norocoasă că pot lua copilul cu mine. Am putut să îl am lângă mine şi să îl alăptez, şi am putut să îl văd atunci când mi-era dor de el, ceea ce se întâmpla destul de des, deşi era doar la câţiva paşi distanţă de mine”.

January a spus că, tocmai datorită faptului că a mers la muncă, a devenit o mamă mai bună. Ea a mărturisit totodată că nu înţelege de ce unii oameni judecă mamele care se preocupă de cariera lor atunci când au un copil mic acasă.

“Dacă există ceva care îţi place să faci, pe lângă faptul de a fi mamă, ar trebui să păstrezi acel ceva, pentru că te poate face să devii o mamă mai bună”, a spus actriţa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare