; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

January Jones aşteaptă primul copil

30 April 2011

Actriţa January Jones – din serialul „Mad Men: Nebunii de pe Madison Avenue' – este însărcinată, dar nu a dezvăluit numele tatălui.

La 33 de ani, January Jones – interpreta fostei soţii a luiDon Draper (Jon Hamm), Betty, în serialul „Mad Men: Nebunii de pe Madison Avenue' – va deveni mămică. Vestea a fost anunţată de purtătorul de cuvânt pentru people.com: „January Jones este fericită să anunţe că aşteaptă primul ei copil în toamnă'.

Alte detalii nu au fost făcute publice, dar o sursă apropiată actriţei a explicat, pentru site-ul amintit, că aceasta „abia aşteaptă să intre în acest nou capitol al vieţii ei, acela de mamă singură'. Jones nu a explicat cine este tatăl viitorului bebeluş: aceasta s-a despărţit în luna ianuarie de actorul Jason Sudeikis şi este prietenă apropiată a lui Jack Nicholson.

Pe ecrane mici şi mari

January Jones poate fi văzută pe micile ecrane româneşti din 2 mai, la TVR 1, în sezonul doi din „Mad Men: Nebunii de pe Madison Avenue'.

La cinematograf, actriţa a jucat în „X-Men: First Class ' (care va avea premiera în România pe 3 iunie). În acest prequel al seriei cu mutanţi care a început în 2000, Jones o interpretează pe Emma Frost/Regina Albă, care-şi poate transforma corpul într-un diamant şi este personaj negativ. Pelicula este a cincea din seria „X-Men'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare