Homepage  / Vedete româneşti

Janni Alexandridis, primele declarații după ce a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. „Cea mai grea experiență”

Janni Alexandridis, primele declarații după ce a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. „Cea mai grea experiență”
7

de Roxana Mirea,

Janni Alexandridis a făcut primele declarații după ce a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Iată ce a declarat Janni după ce a fost desemnat câștigător.  

Janni Alexandridis, după ce a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 12 

Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, este câștigătorul Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Marea finală a show-ului de la Antena 1 a avut loc miercuri, 18 octombrie 2023, iar Janni s-a luptat pentru marele premiu cu Ioana Dehelean, tot din echipa lui Florin Dumitrescu, și Valentin Timofte, din echipa lui Sorin Bontea.  

După ce a aflat că a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 12, Janni Alexandridis a izbucnit în lacrimi de fericire. La scurt timp, el a publicat o imagine cu echipa pe care și-a format-o în finala show-ului culinar de la Antena 1 și a mărturisit că este profund recunoscător pentru experiența pe care a trăit-o. În finală, Janni Alexandridis a ales să gătească alături de Cristina Sabău (Mariposa), Fabian Soare, Alex Mihoc, Horia Manea și Mihaela Bărbosu.  

„No words needed…   

CHEFI LA CUȚITE SEZON 12 

a fost cea mai frumoasă și în același timp cea mai grea experiență din viață mea. Sunt mereu recunoscător pentru asta, dar voi face 100% tot posibilul pentru a folosi cât mai bine această victorie pentru a ajunge în vârf. Aș dori să mulțumesc întregii mele echipe pentru tot, ne-am zguduit și sunt atât de mândru. Aș dori să le mulțumesc familiei și prietenilor mei pentru tot ce ați făcut pentru mine. Mulțumesc. Voi face totul pentru a te face și mai mândru”, a scris Janni Alexandridis pe Instagram.  

Janni Alexandridis a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 12 

Janni Alexandridis a afost extrem de fericit și emoționat să câștige Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a strigat de bucurie cu toate puterile lui.  

„Bravo, Janni! Meriți! Bravo, bă, băiatule! Ești uriaș și o să ajungi mare”, a declarat Florin Dumitrescu. 

Am câștigat cel mai mare show culinar din România. Și eu sunt bucătar. Pentru mine, asta înseamnă tot. Asta e viața mea. Îmi pare rău, nu pot să-mi stăpânesc emoțiile. Sunt așa emoționat, că și chef a venit și mi-a zis că o să fiu foarte mare”, a declarat Janni, printre lacrimi. 

Janni Alexandridis este câștigătorul Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a plecat acasă cu marele premiu (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Este al treilea sezon de Chefi la cuțite câștigat de un concurent din echipa lui Florin Dumitrescu. Pe de altă parte, sezonul 12 al show-ului culinar a fost ultimul în care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost jurați.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton