; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Janet Jackson îşi vede de viaţa ei

02 August 2010

Pe 25 iunie s-a împlinit un an de la moartea neşteptată a lui Michael Jackson, iar sora lui cea mică, Janet Jackson, declară că, deşi se gândeşte încă la el în fiecare zi, încearcă să-şi trăiască viaţa şi să privească spre viitor.

„Chiar şi acum, nu e zi în care să nu mă gândesc la Michael – toţi facem asta. Dar acum mă aflu într-un loc în care mă simt bine şi îmi văd de viaţa mea', a declarat artista pentru revista sud-africană „You', citată de femalefirst.co.uk.

„Uneori poate fi dificil. Dar mă cresc şi învăţ şi iubesc. Mă bucur mult de viaţa mea şi am învăţat că viaţa este preţioasă' a mai adăugat Janet.

La 44 de ani, sora cea mică a Regelui Pop se simte încă „un copil' şi petrece o mulţime de timp împreună cu cei 25 de nepoţi şi nepoate (clanul Jackson chiar e unul mare!).

„Ca să fiu sinceră, în sufletul meu încă mă simt un copil. Da, am 44 de ani şi mă bucură numeroase aspecte ale acestui fapt. Pe de altă parte, mă simt foarte apropiată de cei de 20 de ani – de exemplu dansatorii mei. Iar mulţi dintre nepoţii şi nepoatele mele au 20 şi ceva de ani, deci suntem apropiaţi'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare