; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Janet Jackson dezvăluie secretele regimului ei minune

22 May 2012

Cântăreaţa de 46 de ani a vorbit în premieră despre cum a ajuns din nou la silueta visată, după ce fusese surprinsă în repetate rânduri de presă într-o formă nu foarte flatantă, dezvăluind că nu se cântăreşte niciodată şi nu se poate abţine de la merele cu caramel, mâncarea ei favorită.

Potrivit lui Janet, dieta Nutrisystem, a cărei purtătoare de cuvânt a devenit recent, e responsabilă pentru forma ei de invidiat, relatează People.

„Nu ştiu cât am pierdut în greutate, pentru simplul fapt că stau departe de cântar. Nu cred că e sănătos să te cântăreşti tot timpul', a explicat ea.

„Îţi pregăteşti singură eşecul, iar corpurile femeilor au fluctuaţii în fiecare lună. În anumite perioade ale lunii, avem tendinţa de a ne «umfla»', a adăugat vedeta.

Janet spune că Nutrisystem funcţionează, pur şi simplu. Nu trebuie să te înfometezi ca să ajungi acolo unde-ţi doreşti'. De asemenea, ea insistă că nu a renunţat nici la mâncărurile favorite, chiar şi cele… interzise: Iubesc merele cu caramel. Nutrisystem nu are aşa ceva, deci asta e mâncarea cu care trişez'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare