Homepage  / Vedete străine

Jane Seymour și-a găsit jumătatea la 72 de ani. Cine este noul iubit al actriței din „Dr. Quinn”

Jane Seymour și-a găsit jumătatea la 72 de ani. Cine este noul iubit al actriței din „Dr. Quinn”
12

de Andra Stana,

Jane Seymour iubește și este iubită. La cei 72 de ani ai săi, actrița este din nou îndrăgostită și a împărtășit vestea noii sale relații cu fanii de pe Instagram. Primul care a felicitat-o a fost Joe Lando, colegul ei din celebrul serial Dr. Quinn”.

Jane Seymour a declarat că „nu a fost niciodată mai fericită”. Recent, ea a împărtășit cu fanii din mediul online vestea că iubește din nou. Actrița și-a confirmat astfel idila cu John Zambetti, scrie Daily Mail.

Îmbrăcată într-o rochie aurie mulată, Jane Seymour a pozat alături de noul ei iubit, chitaristul John Zambetti, unul dintre membrii trupei The Malibooz. La rândul lui, Zambetti – un cântăreț și compozitor care cântă și la bas și la clape – era îmbrăcat într-un sacou albastru marin, cu blugi negri și cizme negre.

Jane Seymour  si noul iubitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Vedeta din „Dr. Quinn, Medicine Woman” a primit felicitări de la prieteni și colegi de la Hollywood ca răspuns la postare, inclusiv de la Lindsay Lohan. Dar primul care i-a scris un comentariu la postare a fost Joe Lando: „Mă bucur să te văd atât de fericită. John este un tip foarte drăguț, Bravo ție, Miss Jane”.

Jane SeymourIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  2 / 12

Cu cine a fost căsătorită Jane Seymour

Jane Seymour a fost căsătorită de 4 ori și aproape a mers și ar fi mers și a cincea oară la altar, dacă nu îi refuza cererea fostului iubit, David Green, cu care a avut relație de mai bine de un deceniu. „Mi s-ar fi părut un lucru oribil… am zis că nu vreau să pun un număr în dreptul numelui său”, și-a motivat actrița alegerea.

Mamă a patru copii, Jane Seymour a fost căsătorită cu Michael Attenborough (1971 – 1973), Geoffrey Planer (1977 – 1978), David Flynn (1981 – 1992) şi James Keach (1993 – 2015). Ultimul său divorț a costat-o scump pe actrița din „Dr. Quinn”.

Jane Seymour a divorțat în urmă cu opt ani de cel de-al patrulea său soț, actorul și regizorul american James Keach, vinovat de infidelitate. TMZ a aflat atunci că actrița a trebuit să împartă cu fostul soț toate bunurile, adică mai multe proprietăți din Anglia și Malibu, un abonament la lojă la Dodgers și o impresionantă colecție de bijuterii de aur. Jane Seymour a cedat inclusiv jumătate din drepturile ce urmau să vină de la „Doctor Quinn”, serialul care a fost difuzat între 1993 și 1998 și care continuă să fie redifuzat în toată lumea.

Secretul siluetei lui Jane Seymour

Jane Seymour arată fenomenal la vârsta de 72 de ani. Anul trecut, ea a mărturisit că are aceeași greutate ca la 17 ani. Într-o discutie cu Loose Women, actrița a dezvăluit și secretetele siluetei impecabile.

„Mă plimb pe plajă, fac Pilates… încerc să mă mențin în formă, să mănânc sănătos, dar nu am ținut niciodată o dietă, îmi permit să mănânc orice, dar cu moderație, este formula care funcționează pentru mine”.

Jane a povestit și despre singura ei masă principală pe zi: „Pentru mine a fost un truc bun. Dimineața mă bucur de o ceașcă de cafea. De obicei mă trezesc, ies să alerg și uit să mănânc până la prânz.”.

Această masă principală conține „legume, pește sau o bucată de pui și rar o felie subțire de friptură”. Ca gustări, pe parcursul zilei, adoră „morcovii cruzi sau țelină”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton