Homepage  / Vedete străine

Jane Seymour, apariție de milioane. Actrița din „Dr. Quinn”, senzațională într-o rochie scurtă, la 72 de ani

Jane Seymour, apariție de milioane. Actrița din „Dr. Quinn”, senzațională într-o rochie scurtă, la 72 de ani
13

de Roxana Mirea,

Jane Seymour arată senzațional la vârsta de 72 de ani. Actrița din „Dr. Quinn” a fost prezentă la premiera noului film al lui Bradley Cooper, „Maestro”, în Los Angeles și a strălucit într-o rochie scurtă cu franjuri și pantofi cu toc. 

Jane Seymour, senzațională la 72 de ani 

Jane Seymour s-a număr printre vedetele care au fost marți la premiera noului film al lui Bradley Cooper, „Maestro”, în Los Angeles. Actrița a impresionat cu apariția sa. Ea a îmbrăcat o rochie sacou cu franjuri, care i-a pus în evidență picioarele tonifiate. Și-a asortat look-ului pantofi negri și bijuterii argintii, iar părul l-a purtat desfăcut, potrivit filmnow.ro. 

Jane Seymour, apariție de milioane. Actrița din „Dr. Quinn”, senzațională într-o rochie scurtă, la 72 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Jane Seymour și-a dezvăluit recent secretele de frumusețe. Într-un interviu cu Definition, ea a explicat: „Nimeni altcineva nu are nevoie de unul [un truc al luminii] pentru că au sub 30 de ani. Practic, în momentul în care iei lumina de sus de pe mine, nu pare că am pungi sub ochi. Dacă vine lumină de sus, ochii mei par încercănați. Deci, am nevoie ca lumina să vină direct pe mine. Din fericire, pot primi multă lumină.” 

Seymour a continuat să vorbească despre modul în care a descoperit arta luminii de-a lungul anilor. 

Am făcut atât de multe filme, așa că știu care e lumina potrivită pentru mine… sunt și artistă, îmi place să fac și fotografie, așa că înțeleg efectele luminii bune ori rele, ce va funcționa și ce nu va funcționa în ceea ce mă privește”, a declarat ea. 

Jane Seymour a mai declarat anterior că a îmbătrânit cu grație, fără să apeleze la vreo intervenție estetică. „M-am obișnuit să aplic retinol noaptea, să mă protejez de soare, să mă folosesc de aproape orice mă face să mă simt sănătoasă”. 

Jane Seymour are o nouă relație 

Jane Seymour a declarat că „nu a fost niciodată mai fericită”. Ea a împărtășit cu fanii din mediul online vestea că iubește din nou. Actrița și-a confirmat astfel idila cu John Zambetti, scrie Daily Mail. 

Îmbrăcată într-o rochie aurie mulată, Jane Seymour a pozat alături de noul ei iubit, chitaristul John Zambetti, unul dintre membrii trupei The Malibooz. La rândul lui, Zambetti – un cântăreț și compozitor care cântă și la bas și la clape – era îmbrăcat într-un sacou albastru marin, cu blugi negri și cizme negre. 

Jane Seymour  si noul iubitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 13

Jane Seymour a fost căsătorită de 4 ori și aproape a mers și ar fi mers și a cincea oară la altar, dacă nu îi refuza cererea fostului iubit, David Green, cu care a avut relație de mai bine de un deceniu. „Mi s-ar fi părut un lucru oribil… am zis că nu vreau să pun un număr în dreptul numelui său”, și-a motivat actrița alegerea. 

Mamă a patru copii, Jane Seymour a fost căsătorită cu Michael Attenborough (1971 – 1973), Geoffrey Planer (1977 – 1978), David Flynn (1981 – 1992) şi James Keach (1993 – 2015). Ultimul său divorț a costat-o scump pe actrița din „Dr. Quinn”. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton