Homepage  / Vedete străine

Jane Seymour arată senzațional la 73 de ani. Actrița a dezvăluit trucurile la care apelează pentru a se menține în formă

Jane Seymour arată senzațional la 73 de ani. Actrița a dezvăluit trucurile la care apelează pentru a se menține în formă
12

de Cristina Țapu,

Jane Seymour a împlinit 73 de ani pe data de 15 februarie. Cunoscută pentru rolul pe care l-a avut în serialul Dr. Quinn”, Jane pare să fi găsit secretul tinereții veșnice. Are un trup tras ca prin inel, același zâmbet molipsitor și o energie debordantă.

Jane Seymour arată fabulos la 73 de ani

Frumoasa actriță și-a păstrat privirea plină de gingășie și căldură, care a captivat audiența din întreaga lume de-a lungul aparițiilor sale televizate.

Pe parcursul carierei sale, a interpretat roluri în numeroase filme și seriale alături de actori consacrați. A câștigat multiple Premii Emmy și Golden Globe, iar faimoasa actriță se poate mândri cu propria stea pe Hollywood Walk of Fame. În plus, în anul 2000, i s-a acordat Ordinul Imperiului Britanic în semn de apreciere a contribuției pe care a avut-o în lumea cinematografiei.

Première du film „Maestro” à Los AngelesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

La vârsta de 73 de ani, actrița Jane Seymour arată uimitor de bine. În cadrul unei emisiuni de televiziune, ea a dezvăluit că menține tonusul pielii din spatele brațelor cu ajutorul unor exerciții speciale, efectuate în poziție de rugăciune. Deși a experimentat o singură dată tratamente cu botox, actrița a renunțat la ele, deoarece i-au schimbat aspectul într-un mod nedorit.

„Am încercat Botox și l-am detestat. Nu voi mai face niciodată așa ceva. La mine n-a mers. Sunt actriță și trebuie să fiu în stare să-mi mișc fiecare parte a feței. Cred că am multe contracte pentru că nu mi-am făcut toate chestiile de genul ăsta la care toată lumea apelează”, povestea aceasta.

Actrița a dezvăluit că obișnuiește să folosească mereu creme de protecție solară și să poarte pălării atunci când se expune la soare. Jane Seymour afirmă că nu este adeptă a produselor cosmetice scumpe, considerând că și cele mai accesibile sunt la fel de eficiente sau chiar mai bune.

Întrebată cum își menține corpul atât de tonifiat, celeba actriță din serialul „Doctor Quinn” a răspuns: „Încerc să fac exerciții fizice oriunde. Uneori improvizez exerciții acasă. Mă plimb prin Londra și fac exerciții cardio.”

Jane Seymour are un palmares impresionant

Născută la 15 februarie 1951, în Hayes, Middlesex, Marea Britanie, Jane Seymour a început să-și facă cunoscută prezența în lumea filmului în anii ’70 și de atunci a rămas în centrul atenției. Cu un portofoliu bogat ce include roluri atât în filme cât și în seriale TV, ea și-a câștigat admirația criticilor și a publicului.

Unul dintre cele mai memorabile roluri ale sale a fost cel din serialul Doctor Quinn, Femeia Medic,” unde a interpretat personajul principal, Dr. Michaela Quinn, cunoscută pentru forța, inteligența și compasiunea sa. Prin această interpretare, Seymour a demonstrat versatilitatea sa actoricească și a primit numeroase nominalizări și premii, inclusiv un Golden Globe.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton