; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jane Fonda s-a lăsat de filme din cauza menopauzei

29 October 2010

Venerabila actriţă Jane Fonda (72 de ani) a admis, într-un interviu televizat, că a părăsit lumea cinematografiei în anii 90 pentru că menopauza a făcut-o atât de nefericită încât nu mai putea juca.

Dailyexpress.co.uk informează că Fonda, care a vorbit despre subiect cu Oprah, a decis să lase filmele şi să se concentreze pe familie (era, pe atunci, căsătorită cu mogulul TV Ted Turner) şi pe munca ei de activistă.

„Mă simţeam atât de îngrozitor ca femeie şi eu nu pot fi creativă dacă mă simt rău, aşa că am spus «Voi pleca de la Hollywood şi mă voi dedica full-time muncii de activist pentur protecţia mediului înconjurător». Şi apoi a apărut Ted în viaţa mea. Mă gândeam «Dacă ar fi o treabă hormonală, aş avea puseuri… Este foarte, foarte greu, ai schimbări hormonale şi nu eşti prea sigură cine eşti şi cea ar trebui să devii şi, practic, am avut o cădere nervoasă. Nu puteam vorbi tare, doar şopteam, nu puteam mânca, mergeam foarte încet, ascultam doar muzică foarte lentă… Am fost foarte, foarte vulnerabilă»', a admis actriţa.

Fonda a mai apărut în doar două filme din 1990 încoace: „Soacra mea e o scorpie' (2005) şi „Bunica-i şefa' (2007).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare