; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FONDA 691349

Jane Fonda își scoate garderoba la licitație

07 September 2016

Jane Fonda (78 de ani), actriță, scriitoare, activist politic, guru fitness și model american, își vinde unele dintre ținutele de designer, dar și unul dintre celebrele sale costume de aerobic, care era la modă în anii ’80, scrie wmagazine.com. Mai precis, bunurile acesteia au fost scoase la licitație pe un site din Statele Unite.

Pentru costumul de sport, suma finală ar putea ajunge la aproape 2.000 de dolari. Ultima dată, Fonda s-a îmbrăcat în costumul mulat pe corp în urmă cu cinci ani, când a făcut sport într-o emisiune tv.

fonda-1_2078417b

Fonda a renunțat totodată și la rochia ei de mireasă, pe care a purtat-o în anul 1991 și la inelul de logodnă pe care l-a primit de la cel de-al treilea soț, mogulul media Ted Turner (foto jos), precum și la scenariul filmului „On Golden Pond' – „Pe heleșteul auriu' (1981).

FONDA-691349

De altfel, vedeta a scos la licitație și două portrete ale sale realizate de Andy Warhol, bijuterii – sunt incluse și un colier și niște cercei purtați de Fonda în filmul „Monster-in-Law' – „Soacra mea e o scorpie' (2005)- și alte obiecte personale.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare