Homepage  / Vedete străine

Jane Fonda a spus care a fost momentul în care a preluat controlul asupra vieții sale

Jane Fonda a spus care a fost momentul în care a preluat controlul asupra vieții sale
6

de Roxana Mirea,

Jane Fonda a fost prezentă la premiera noului ei film, „Book Club: The Next Chapter” / „Clubul femeilor dezlănţuite 2”, eveniment care a avut loc la New York. Actrița a povestit despre momentul în care a a preluat controlul asupra vieții sale. Aceasta a fost căsătorită de trei ori.

Când a preluat Jane Fonda controlul asupra vieții sale

Jane Fonda privește înapoi la viața ei și detaliază momentul în care a simțit pentru prima dată că deține cu adevărat controlul asupra propriului destin. Îndrăgita actriță în vârstă de 85 de ani a pășit pe covorul roșu la premiera din New York a noului ei film, „Book Club: The Next Chapter” / „Clubul femeilor dezlănţuite 2”, luni, și a oferit un interviu pentru ET despre relația cu personajul ei și despre modul în care temele filmului se reflectă în propria ei viață.

Filmul este o continuare a filmului „Book Club” din 2018 și are ca protagoniste patru femei care pleacă într-o excursie între fete, în Italia, care decurge oarecum prost. Povestea este una de revendicare a propriului destin și de găsire a încrederii în sine pentru a avea încredere în propriile decizii și instincte. Pentru Fonda, acel moment a venit pentru ea în viața reală când avea „poate 62 de ani”, când a fost „în sfârșit singură”.

”Book Club:The Next Chapter” New York Premiere -NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Fonda a fost căsătorită de trei ori – prima dată cu Roger Vadim, în 1965. Divorțul lor a fost finalizat în 1973 – cu doar câteva zile înainte de a se căsători cu activistul Tom Hayden. Au sfârșit prin a se despărți în 1988 și au divorțat în 1990. În 1991, Jane Fonda s-a căsătorit cu cel de-al treilea soț al ei, magnatul media și fondatorul CNN, Ted Turner. Au fost împreună timp de un deceniu înainte de a se despărți în 2001. Fonda a mai avut întâlniri în anii care au urmat, dar a îmbrățișat în mare parte libertatea de a nu fi legată de cineva.

ET a vorbit anterior cu Fonda înainte de a împlini 80 de ani în 2017, iar ea a împărtășit: „Acest lucru despre a nu avea nevoie de un bărbat? Am avut nevoie de un bărbat care să mă definească până pe la 70 de ani”. Când a fost întrebată ce a învățat despre dragoste având în vedere experiențele ei, Fonda a exclamat: „Nimic! Nu sunt făcută pentru asta!”

„Book Club: The Next Chapter” a avut premiera în cinematografe pe 12 mai, iar Jane Fonda joacă alături de Diane Keaton, Candice Bergen și Mary Steenburgen.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton