; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Comfort Food

Jamie Oliver va avea o nouă emisiune la TV Paprika: „Arome îmbietoare”

03 June 2015

Pe 6 iunie, TV Paprika va lansa o nouă emisiune culinară. Protagonistul este nimeni altul decât Jamie Oliver, care ne invită în căminul lui din Essex. „Arome îmbietoare' va fi difuzată în fiecare weekend, de la ora 21.00.

[Not a valid template]

Noua emisiune a lui Jamie este dedicată acelor plăceri mici, dar extraordinare de care suntem seduși cu toții. Aceste mâncăruri evocă amintiri pline de nostalgie, tradiții și bucatele preferate din copilărie. Pe lângă ritualul gătitului, prezintă felurile care aduc voie bună.

Fie că e vorba de regele hamburgerilor sau perfecta pâine prăjită cu cașcaval, plăcinta ciobanului, lasagna, piept de pui a la Kiev sau ravioli bolognese, „Arome îmbietoare' este plină de mâncăruri clasice regândite, de delicatese pline de nostalgie care evocă momentele călduroase de acasă și deserturi în stil vechi, cum ar fi tortul Pavlova sau budinca de caramel lipicioasă.

Seria a fost filmată cu participarea prietenilor și familiei lui Jamie, inclusiv a copiilor, Poppy, Daisy, Petal și Buddy, în căminul lor din Essex.

Te-ar putea interesa și:

Jamie Oliver îşi pedepseşte copiii cu ardei iuţi

Un local al lui Jamie Oliver a fost închis de inspectorii sanitari

Clienţii lui Jamie Oliver fură lunar 30.000 de şervete de masă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare