Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jamie Oliver și soția sa și-au reînnoit jurămintele de nuntă în Maldive. Cine a participat la ceremonia specială

Jamie Oliver și soția sa și-au reînnoit jurămintele de nuntă în Maldive. Cine a participat la ceremonia specială
8

de Andra Stana,

Jamie și Jools Oliver s-au căsătorit - din nou! Celebrul bucătar, în vârstă de 47 de ani, a împărtășit duminică pe Instagram că el și soția sa și-au reînnoit jurămintele în Maldive. Iată cine au fost invitații speciali ai ceremoniei.

Prima nuntă a cuplului a avut loc cu ani în urmă, la o biserică dintr-un sat. De data aceasta, Jamie a împărtășit că au participat și cei cinci copii ai lor: Poppy, 21 de ani, Daisy, 20 de ani, Petal, 14 ani, Buddy, 12 ani, și River, 6 ani.

„Bună dimineața tuturor, Eu & @joolsoliver ne-am căsătorit din nou! Yep După 23 de ani împreună, ne-am gândit că ar fi un moment special pentru a sărbători reînnoirea jurămintelor de căsătorie înainte ca toți copiii să înceapă să părăsească cuibul”, a scris bucătarul britanic. „A fost cu adevărat special, amuzant și romantic, cuvintele din ceremonie având mai mult sens după ce am ajuns atât de departe împreună.”

„Întotdeauna am visat să mergem în Maldive și a fost exact așa cum ați fi visat, pur și simplu uimitor!”. a continuat Jamie.

Jamie Oliver și soția sa și-au reînnoit jurămintele de nuntă în Maldive. Cine a participat la ceremonia specialăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Într-un carusel de fotografii idilice pe plajă, soții Oliver au sărbătorit momentul lor special.

Jamie a purtat un costum albastru pudrat, în timp ce Jools, în vârstă de 48 de ani, a optat pentru o rochie albă lungă și vaporoasă, fără umeri. Fiicele lor au purtat rochii de soare albe, în timp ce Buddy și River au purtat cămăși albe și pantaloni scurți albastru pudră, scrie people.com.

În ultimii ani, bucătarul vedetă a reușit să echilibreze viața de familie și să se concentreze asupra cărților sale de bucate.

Jamie își continuă, de asemenea, cruciada de a face mâncarea mai sănătoasă pentru copii. Brațul său filantropic, Bite Back 2030, își propune să reducă la jumătate obezitatea infantilă din Marea Britanie în următorii 10 ani.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton