; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jamie Oliver „Gordon Ramsay este gelos”

Jamie Oliver: „Gordon Ramsay este gelos”

31 March 2015

Jamie Oliver (39 de ani) i-a răspuns colegului de breaslă Gordon Ramsay (48 de ani) la câteva luni după ce a fost criticat de acesta, anunță digitalspy.co.uk.

Jamie Oliver „Gordon Ramsay este gelos'

Gâlceava dintre cei doi bucătari a început în septembrie 2014, când Gordon Ramsay i-a reproșat lui Jamie Oliver că n-a participat la inaugurarea restaurantului său din Hong Kong.

„Doi chefi britanici, Jamie Oliver și Gordon Ramsay, s-ar călca pe picioare în Hong Kong. Cel puțin eu sunt aici, particip la inaugurarea restaurantului meu. Dacă o să deschizi un restaurant în Hong Kong, măcar vino la inaugurare', a spus atunci Gordon Ramsay.

În replică, Jamie Oliver a răspus: „Gordon va face orice ca să mă insulte, pentru că este gelos și nu-și poate da seama ce fac eu și lui nu-i iese. Este atât de ocupat să țipe și să urle și să facă industria noastră să pară o gașcă de oameni care țipă și urlă.

Cred că asta îl enervează cu adevărat. Vânzările de cărți înseamnă să ai o relație bazată pe încredere cu publicul. Eu îmi scriu cărțile. Nu apar doar pe copertă. Scriu fiecare cuvânt, fiecare literă și supraveghez procesul de design. Poți să ai noroc și să vinzi câteva cărți… dar nu timp de 15 ani, 37 de milioane de exemplare. Acesta nu este noroc.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare