; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jamie Oliver, gazda a două noi emisiuni de la TV Paprika

06 July 2012

TV Paprika v-a pregătit două noi emisiuni a căror gazdă va fi nimeni altul decât celebrul bucătar Jamie Oliver. Sâmbătă, 7 iulie, de la ora 14.00, nu rataţi prima ediţie a unui “Festival fabulos”.

Jamie Oliver vă invită la un festival care are loc în fiecare vară în Londra. Evenimentul durează trei zile şi este renumit pentru mâncarea bună servită şi pentru muzica live.

Vă invităm să nu pierdeţi niciun episod al acestei mini-serii în care Jamie vă va răsfăţa cu cele mai apetisante mâncăruri de vară, iar trupe faimoase vă vor încânta auzul. Nu pierdeţi festivalul celor mai bune mâncăruri prezentate pe ritmuri de rock`n`roll.

A doua emisiune prezentată de celebrul bucătar este “Marea Britanie prin ochii lui James Oliver”, iar acest show va fi la tv de luni până vineri, de la ora 22.00, la TV Paprika. Emisiunea vă va introduce în lumea preparatelor britanice şi va dezvălui care este secretul acestora.

Jamie vă invită să îi fiţi alături prin călătoriile sale din Yorkshire, Midlands, Essex, Londra, Bristol şi Somerset. El vă va prezenta cultura şi tradiţiile fiecărui loc în parte şi nu se va opri decât pentru a găti câteva reţete tradiţionale, printre care se numără: plăcintă cu carne şi rinichi, tarte umplute cu fructe uscate, brioşe delicioase şi multe, multe altele.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare