; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

39045690 0 image a 104_1612825699011

Jamie Lee Curtis și Cate Blanchett vor juca în „Borderlands”, un film inspirat de un joc video

09 February 2021

Jamie Lee Curtis și Cate Blanchett vor juca alături de Kevin Hart în filmul SF „Borderlands', inspirat de jocul video omonim, care a fost un mare succes printre fani, informează deadline.com. 

 

Unul dintre cele mai vândute jocuri video, „Borderlands', va sta la baza filmului omonim regizat de Eli Roth. Acțiunea acestuia se va petrece într-un viitor îndepărtat, când patru vânători de comori călătoresc spre îndepărtata planetă Pandora pentru a descoperi un faimos loc unde se zvonește că extratereștrii au depozitat o tehnologie avansată. 

 

Jamie Lee Curtis va juca rolul lui Tannis, un arheolog de pe Pandora care deține harta ascunzătorii acestor comori, dar al cărei trecut complicat, împărtășit cu misterioasa Lilith (interpretată de Cate Blanchett), o împiedică să dezvăluie acest loc. Scenariul va fi scris de Craig Mazin, care tocmai a terminat de lucrat la cea mai recentă variantă, iar filmul va fi produs de studiourile Lionsgate. 

 

Jamie Lee Curtis, care le este cunoscută fanilor filmelor horror din seria devenită clasică „Halloween' („Halloween' – 1978, „Halloween 2' – 1981, „Halloween 3' – 1982, „Halloween H20: După 20 de ani' – 1998, „Halloween: Noaptea groazei' – 2002, și „Halloween' – 2018), va relua rolul jucat aici, al lui Laurie Strode, în următoarele filme ale francizei, „Halloween Kills' și „Halloween Ends', care se vor lansa în 2021, respectiv 2022. 

 

Cate Blanchett, recent nominalizată la Globul de Aur pentru interpretarea din mini-seria „Mrs. America' (disponibilă pe HBO Go), va juca împreună cu Robert De Niro, Donald Sutherland, Anne Hathaway și Oscar Isaac în drama „Armageddon Time', aflată în pre-producție, o poveste despre ce însemna să crești în Queens (cel mai mare și cel mai populat cartier din New York – n.r.) în anii ’80. De asemenea, în 2022 o vom vedea într-o nouă ecranizare după „Întoarcere la Brideshead', romanul clasic scris de Evelyn Waugh în 1945. Noua mini-serie va fi realizată de  BBC și HBO, iar Cate Blanchett va juca rolul autoritarei Lady Marchmain, alături de Andrew Garfield, Joe Alwyn, Rooney Mara și de Ralph Fiennes, care îl va interpreta pe Lordul Marchmain. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare