Homepage  / Vedete străine

Jamie Foxx, detalii rare despre problema lui de sănătate. Ce s-a întâmplat cu el, după o durere de cap puternică

Jamie Foxx, detalii rare despre problema lui de sănătate. Ce s-a întâmplat cu el, după o durere de cap puternică
9

de Roxana Mirea,

Jamie Foxx a trecut prin clipe cumplite. Anul trecut, actorul a fost internat în spital, după ce s-a confruntat cu o problemă de sănătate gravă. Acum, Jamie Foxx s-a deschis în fața fanilor și a oferit noi detalii despre ce s-a întâmplat atunci cu el. 

Jamie Foxx, despre probleme de sănătate 

Jamie Foxx nu-și amintește mare parte din ce s-a întâmplat cu el, atunci când problemele de sănătate l-au ținut pe tușă mai bine de o lună în 2023. În aprilie 2023, Foxx a fost internat în spital și a stat departe de ochii publicului mai bine de o lună, confruntându-se cu o problemă de sănătate și diverse complicații. În afară de postările de pe rețelele sociale prin care își asigura fanii că este în curs de vindecare, Foxx nu a vorbit prea mult despre această experiență. 

Dar duminică, utilizatorul TikTok Dr. Debra Combs a postat un videoclip în care Foxx vorbește unui grup de oameni despre problema medicală. „Am avut o durere de cap puternică, i-am cerut băiatului meu o pastilă”, spune el în videoclip. „(n.r. Pocnește din degete) Boom, am dispărut timp de 20 de zile. Nu-mi amintesc nimic.” 

Foxx încă nu a dezvăluit ce anume a cauzat spitalizarea sa. „Eram în Atlanta”, și-a amintit el. „Mi-au spus [că] sora mea și fiica mea m-au dus la primul medic, iar acesta a spus: ‘Nah’ și mi-a făcut o injecție cu cortizon. Următorul doctor a spus: ‘Se întâmplă ceva acolo sus’ (n.r. a arătat spre capul său). [Nu o voi spune în fața camerei, dar a fost… (n.r. scutură din cap pentru a indica gravitatea situației).”   

@drbrendacombs Saw @Jamie Foxx in downtown Phoenix today. He said April 11th 2023 he had a bad headache and asked a friend for an Advil. Woke up 20 days later with no memory of what happened His resilience is truly inspiring! #JamieFoxx #Inspiration #Hope #nevergiveup original sound – Dr Brenda Combs

Jamie Foxx: „Am fost în iad și înapoi. Am fost bolnav” 

Fiica sa, Corinne, a împărtășit pentru prima dată vestea „complicației medicale” a lui Foxx pe social media în aprilie anul trecut. „Am vrut să vă spunem că tatăl meu, Jamie Foxx, a suferit ieri o complicație medicală”, a scris ea. „Din fericire, datorită unei acțiuni rapide și a unei îngrijiri deosebite, el este deja pe drumul spre recuperare.” 

Jamie Foxx rupe tăcerea. Actorul a ajuns la spital, după o „urgență medicală gravă”. Ce le-a transmis fanilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Foxx a fost internat în spital timp de mai multe săptămâni, dar au existat foarte puține actualizări după anunțul inițial al fiicei sale, până când Foxx a postat în iulie anul trecut, adresându-se direct fanilor într-un videoclip înregistrat de el însuși. „Pur și simplu nu am vrut să mă vedeți așa”, a explicat Foxx despre dorința sa de intimitate. „Vreau să mă vedeți râzând, distrându-mă, petrecând, glumind, făcând un film, un show de televiziune. Pur și simplu nu am vrut să mă vedeți cu tuburi ieșind din mine și încercând să-mi dau seama dacă o să supraviețuiesc… Am fost în iad și înapoi. Am fost bolnav. Dar acum, am picioarele sub mine, așa că o să mă vedeți ieșind.” 

Jamie Foxx va putea fi văzută în filmul Back in Action de pe Netflix, alături de Cameron Diaz, în mult-așteptata ei întoarcere la actorie.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton