Homepage  / Vedete străine

Jamie Dornan, detalii neștiute despre prietenia cu Robert Pattinson. De ce era invidios pe actorul din Twilight 

Jamie Dornan, detalii neștiute despre prietenia cu Robert Pattinson. De ce era invidios pe actorul din Twilight 
8

de Roxana Mirea,

Jamie Dornan și Robert Pattinson sunt foarte buni prieteni, însă a existat o perioadă în care actorul din „Fifty Shades” era invidios pe actorul din „Twilight”. Iată ce a dezvăluit acum Jamie Dornan.  

De ce a fost Jamie Dornan invidios pe Robert Pattinson 

Jamie Dornan nu are nimic altceva decât dragoste – și o urmă de gelozie – pentru prietenul său, Robert Pattinson. Într-un nou interviu acordat pentru WIRED împreună cu colegele de distribuție din „Heart of Stone”, Gal Gadot și Alia Bhatt, actorul irlandez, în vârstă de 41 de ani, a reflectat asupra relației sale cu starul din „Twilight”. 

Îl cunosc pe Rob dintotdeauna”, a spus el. „Este un prieten foarte bun. Îl iubesc. Cred că este unul dintre cei mai interesanți și mai incitanți actori din lume.” 

Starul din Fifty Shades a explicat că era invidios pe Robert Pattinson, în vârstă de 37 de ani, care își făcea un nume în rolul vampirului Edward Cullen, în perioada în care cei doi – precum și prietenii Andrew Garfield, Charlie Cox și Eddie Redmayne – erau colegi de cameră, în urmă cu peste un deceniu. 

Probabil că, la un moment dat, am fost destul de gelos pe el, cum ar fi la început, când eram prieteni la Londra, iar Rob se plimba prin multe locuri și noi nu”, a recunoscut el, referindu-se la faima lui Pattinson datorită „Twilight”. 

„Îl iubești”, a intervenit Gadot, tachinându-și partenera. „Îl iubești atât de mult”. 

Cred că este uimitor”, a fost de acord Dornan, adăugând că actorul din „Lighthouse” este „cel mai drăguț tip din lume”. 

„Heart Of Stone” (2023)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Robert Pattinson simțea că e dat la o parte de prietenii lui 

Anul trecut, Robert Pattinson a reflectat, de asemenea, asupra acestei perioade, afirmând că era întotdeauna „ultimul invitat” la ieșirile colegilor săi de apartament, deveniți acum faimoși, numindu-se pe sine însuși o „idee de ultimă oră”. 

Dornan și-a apărat onoarea într-o conversație cu Entertainment Tonight la ediția din 2022 a Critics’ Choice Awards, negând că Pattinson ar fi primit vreodată o „invitație din milă”. În schimb, actorul a pus lucrurile la punct, spunând pentru ET că Pattinson „a cunoscut succesul mai devreme, așa că ne-am întrebat un pic: „Se potrivește cu adevărat cu noi?”” 

„Noi nu lucram, iar el lucra tot timpul”, a explicat Dornan. „A făcut Twilight și dintr-o dată s-a aflat într-o altă stratosferă față de noi.” 

El a continuat spunând că, deși el și foștii săi colegi de cameră nu au „prins neapărat din urmă” succesul lui Pattinson, cu toții „au început să muncească mai mult” de pe vremea când actoruldevenise o vedetă pentru adolescenți. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton