Homepage  / Timp liber

Jamie Campbell Power sosește în România la Comic Con. Actorul din „Stranger Things” are succes și în muzică

Jamie Campbell Power sosește în România la Comic Con. Actorul din „Stranger Things” are succes și în muzică
8

de Redactia Tvmania

Cea mai nouă ediție Comic Con România se apropie cu pași repezi. În perioada 13-15 septembrie, la Arena Națională din București, pasionații de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate, cosplay și nu numai își dau întâlnire pentru un weekend plin de experiențe unice, desprinse din poveștile lor preferate.

Jamie Campbell Bower sosește la Comic Con România

Line-up-ul actorilor de la Hollywood care se vor fotografia cu fanii, vor oferi autografe și vor lua parte la discuții în cadrul panel-urilor dedicate se mărește astăzi cu un nou nume. Este vorba despre Jamie Campbell Bower, cunoscut pentru rolul înfricoșătorului Vecna din seria Netflix Stranger Things, dar și pentru cel al lui Gellert Grindelwald din Harry Potter și Fantastic Beasts. Acesta va participa la eveniment în ziua de sâmbătă, 14 septembrie.

Jamie Campbell Bower s-a remarcat rapid în carieră și a reușit să aibă un traseu promițător, parcurgând mai multe producții cu fandom-uri consistente la nivel global.

Jamie Campbell Bower7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

El și-a făcut debutul în 2007 în musicalul nominalizat la Oscar și regizat de Tim Burton, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, unde a jucat alături de nume ca Johnny Depp, Helena Bonham Carter sau Alan Rickman. 

Mai apoi, Jamie avea să facă parte din doua universuri fantastice iubite la scara mondială. Mai întâi, l-a interpretat pe Caius în saga Twilight, o serie de cărți și filme care s-a transformat într-un fenomen global, doborând recorduri de audiență în sala de cinema. În 2010, actorul a obtinut rolul tânărului Gellert Grindelwald în Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1, rol pe care l-a reluat și în prequel-ul Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Jamie a mai avut și unul din rolurile principale din filmul The Mortal Instruments: City of Bones, film inspirat din prima carte a seriei cu același nume, scrisă de Cassandra Clare.

În 2022, i-a revenit rolul antagonistului principal, Vecna/Henry Creel al celui de-al patrulea sezon Stranger Things, una dintre cele mai de succes serii dezvoltate de Netflix. Prestația lui Jamie a fost îndelung lăudată de fani si critici deopotrivă, reușind să trezească emoții puternice în rândul urmăritorilor.

Jamie Campbell Bower este pasionat și de muzică

Jamie Campbell Bower este și un foarte talentat muzician. A cântat în trupa londoneză de punk rock, Counterfeit, iar din aprilie anul acesta a anunțat începerea unui nou proiect muzical, BloodMagic. Printre influențele sale muzicale se numără Placebo, The Cure, Marilyn Manson sau Deftones. Chiar și pentru pregătirea rolului lui Vecna, s-a inspirat din muzica unor trupe de black metal precum Mayhem sau Darkthrone.

Jamie Campbell Bower este al cincilea actor invitat la acestă ediție de Comic Con, alături de Greg Austin (Hunters), Mark Sheppard (Supernatural), Clinton Liberty (House of the Dragon) și Toby Sebastian (Game of Thrones).

Sursă foto: East European Comic Con

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton