; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

James Van Der Beek joacă în „Lege şi ordine: Intenţii criminale”

27 May 2011

JamesSerialul „Lege şi ordine: Intenţii criminale'  va dedica un episod întreg fenomenului Facebook şi actorul James Van Der Beek (34 de ani) a acceptat să joace rolul unui personaj inspirat de Sean Parker (Justin Timberlake, în filmul „Reţeaua de socializare').

TVline.com scrie că actorul din serialul „Cei mai frumoşi ani' (1998-2003) va fi Rex Tamlyn, un playboy mare amator de petreceri, care e partenrul unui site de întâlniri gen Facebook.

Acesta e dat în judecată datorită unei idei furate, iar apoi două cadavre sunt descoperite în birourile companiei. În episodul cu pricina din acest ultim sezon (cu numărul zece) – care va fi transmis în SUA în vară – vor apărea şi doi gemeni identici, interpretaţi de Thad Luckinbill (din „Tânăr şi neliniştit').

„Lege şi ordine: Intenţii criminale' nu este primul serial care mizează pe un episod legat de Facebook: în sezonul doi din „Soţia perfectă', al 14-lea episod a fost dedicat unui subiect similar (firma acceptă procesul unui client ce dă în judecată un studio de film, din cauza unei pelicule despre el).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare