; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BeFunky collage (3)

James Marsden și Idina Menzel vor juca în continuarea filmului „Magie în New York”

29 March 2021

James Marsden (47 de ani) și Idina Menzel (49 de ani) li s-au alăturat lui Patrick Dempsey (55 de ani) și lui Amy Adams (46 de ani) în distribuția continuării extrem de iubitului film „Magie în New York' (2007), informează collider.com. 

 

Studiourile Disney aveau deja în vedere, de câțiva ani, o continuare a filmului „Magie în New York' (2007), care a devenit unul dintre preferatele publicului de la lansare încoace. Cu încasări de 340,5 milioane de dolari la nivel global și o poveste devenită clasică, realizată cu ajutorul unei combinații de animație cu live-action, filmul spunea povestea lui Giselle (Amy Adams), o prințesă din regatul Andalasia, exilată în New York-ul zilelor noastre de malefica regină Narissa (Susan Sarandon). Aici, fermecătorul avocat Robert Philip (Patrick Dempsey) o ajuta să înțeleagă mai multe despre iubirea din lumea reală și să se întoarcă la prințul Edward (James Marsden), alesul inimii ei. 

 

Realizarea unei continuări a filmului, care se va numi „Disenchanted', a fost confirmată încă de anul trecut, în cadrul ediției anuale a evenimentului Disney Investor Day. Recent, ilustrul compozitor Alan Menken, care va compune muzica filmului, cum a făcut-o și pentru „Magie în New York', a confirmat însă că în noul „Disenchanted' îi vom revedea și pe James Marsden în rolul prințului Edward și pe Idina Menzel în rolul lui Nancy, spre bucuria fanilor din toată lumea. 

 

Alan Menken a declarat că filmările la „Disenchanted' merg înainte și că noul film „este foarte bun'. De-a lungul timpului, compozitorul a primit opt premii Oscar pentru muzica sa, fiind autorul unor piese și coloane sonore memorabile, printre care „Frumoasa și bestia', „Mica sirenă', „Cocoșatul de la Notre Dame', „Pocahontas' sau „O poveste încâlcită'. 

 

Dacă la ora actuală știm sigur, deci, că „Disenchanted' va însemna reîntâlnirea cu Amy Adams, Patrick Dempsey, Idina Menzel și James Marsden, nu este clar dacă și alți actori din „Magie în New York' vor reveni în noul film. În primul film, Susan Sarandon și Timothy Spall interpretau personaje principale, respectiv regina Narissa și Nathaniel, dar s-ar putea ca acțiunea din „Disenchanted' să fie plasată doar în lumea reală, și nu în cea animată a Andalasiei. Filmările la „Disenchanted' sunt în desfășurare, dar încă nu a fost fixată o dată de lansare, dat fiind contextul actual al pandemiei. 

 

„Magie în New York' a fost unul dintre cele mai mari succese ale studiourilor Disney. Pe lângă încasările consistente, filmul a primit trei nominalizări la Oscar (pentru cântecele „Happy Working Song”, „So Close” și „That’s How You Know”, compuse de Alan Menken) și două nominalizări la Globul de Aur – pentru Amy Adams, nominalizată la categoria cea mai bună actriță într-un film muzical / comedie și pentru cântecul „That’s How You Know”. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare