; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Seth and James_cropped

James Franco și Seth Rogen, vedetele de la „Test de supraviețuire în doi”

15 December 2014

Hollywood-ul face dezvăluiri totale! Vedetele filmului “The Interview”, James Franco și Seth Rogen, încearcă timp de 21 de zile să treacă un „Test de supraviețuire în doi'. Lăsați într-o zonă izolată, fără hrană, fără apă și fără haine, cei doi actori au la dispoziție 21 de zile în care să supraviețuiască având fiecare asupra sa câte un singur obiect personal.

De la apa murdară pe care sunt obligați s-o bea, până la nopțile în care trebuie să doarmă îmbrățișați ca să-și țină de cald, acest episod din „Test de supraviețuire în doi' oferă experiențe care nu trebuie ratate! Acest mini-episod de 15 minute va fi difuzat în premieră pe Discovery Channel pe 29 decembrie 2014, de la ora 23:00.

Seth and James_cropped

Actor, comic și scriitor, Seth Rogen a parcurs o cale lungă de la numerele lui de stand-up comedy din adolescență. Primul său rol a fost în serialul TV 'Freaks and Geeks' (1999) semnat de Judd Apatow și a fost primit foarte bine de către industrie. După colaborarea cu Apatow, Rogen și-a făcut debutul în 'Virgin la 40 de ani' (2005), fiind creditat și drept unul dintre co-producătorii filmului. A urmat rolul principal din 'Un pic însărcinată' (2007), al doilea film al lui Apatow, care s-a bucurat de un succes uriaș. De atunci, Rogen a colaborat cu Apatow pentru mai multe proiecte, cum ar fi 'Super-răi' (2007), 'Pineapple Express: O afacere riscantă' (2008) și 'Tipi simpatici' (2009).

A semnat scenariul filmului 'Super-răi' (2007), alături de Goldberg, proiectul fiind început de cei doi încă din adolescență, și au câștigat Premiul Canadian de Comedie pentru 'Cel mai bun scenariu de film' în 2008. Tot împreună au scris scenariile pentru 'Pineapple Express: O afacere riscantă' (2008) și 'Viespea verde' (2011), în care Rogen apare din nou. Artist talentat, Rogen și-a împrumutat vocea unor filme de animație ca 'Horton' (2008), 'Kung Fu Panda' (2008) și 'Monștri contra extratereștri' (2009), dar și unor personaje din 'Familia Simpson' (1989) și 'Tată în stil american' (2005). Rogen a fost numit 'Cel mai bun comic canadian al anului' în cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor Canadiane pentru Comedie, atât în 2008, cât și în 2009.

James Franco – actor, regizor, scriitor și producător – este cel mai bine cunoscut pentru rolurile lui din 127 de ore' și producția Disney Grozavul și puternicul Oz'. A obținut primul lui rol important în filmul cu și pentru adolescenți Freaks and Geeks', în care a jucat rolul 'ciudatului' Daniel Desario – un tip rebel, dar plin de farmec. A devenit apoi cunoscut publicului din întreaga lume cu rolul lui Harry Osborn, fiul Spiridușului Verde din trilogia de mare succes 'Omul-Păianjen', cu Tobey Maguire în rolul principal.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare