; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

James Franco: „Poate sunt homosexual”

07 January 2011

James Franco (32 de ani) a vorbit, într-un interviu acordat revistei „Entertainment Weekly', despre zvonurile conform cărora ar fi homosexual.

Actorul nu a negat vehement presupunerile presei de scandal – cum se practică de obicei peste Ocean – şi nici nu a dat un răspuns clar. Franco, care e într-o relaţie de ani buni cu actriţa Ahna OReilly, spune că „E amuzant, pentru că oamenii se gândesc la chestia asta în tonuri de alb-negru. «Este gay sau nu?» sau «Ăsta e al treilea tău rol de homosexual. Recunoaşte odată!».

Şi totul este bazat pe ideea că obiectul afecţiunii tale îţi defineşte sexualitatea'. Actorul american spune că ceea ce l-a atras la aceste roluri de homosexual (în filmele „Howl', „Milk – Preţul curajului' şi „The Broken Tower') a fost nu orientarea lor sexuală, ci contextul în care au trăit.

„Sunt interesat de cum au trăit oamenii aceştia în contextul social care li se opunea. Sau, mai ştii, poate sunt homosexual'. Actorul îşi promovează acum peliculele „Dragoste şi alte dependenţe' şi „127 de ore' şi, în plus, e co-prezentator al Premiilor Oscar, alături de partenera lui din primul film amintit, Anne Hathway.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare