; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

James Caviezel

Încă un serial nou! James Caviezel („Person of Interest”) va fi membru SEAL pe micul ecran

15 March 2017

După anularea serialului „Person of Interest' (lansat în 2011), după 5 sezoane, în mai anul trecut, actorul James Caviezel (48 de ani) rămâne în continuare la postul CBS, scrie tracking-board.com. Caviezel a bătut palma pentru un episod-pilot, în primă fază, al unui nou serial dramatic despre trupele SEAL, forțele speciale ale Marinei SUA.

Deocamdată, nu se cunoaşte titlul viitorului proiect de televiziune. Dar se ştie că subiectul va fi centrat pe viaţa unui grup de elită din cadrul trupelor SEAL, care este trimis în cele mai periculoase misiuni pentru a-şi apăra ţara. Numele personajului interpretat de actorul James Caviezel este Jason, un lider respectat şi dedicat al echipei de asalt din poveste. Din distribuţia episodului-pilot mai fac parte A. J. Buckley, Max Thieriot, Neil Brown Jr. şi Toni Trucks.

Nu este prima dată când postul CBS alege să păstreze, în proiecte noi, actori cu care a mai colaborat: Shemar Moore (din „Minţi criminale') va juca în episodul-pilot „S.W.A.T.'; Poppy Montgomery (din „Dispăruţi fără urmă' şi „Memorie perfectă') va juca în episodul-pilot „Mission Control'; Alan Cumming (din „Soţia perfectă') va juca în „Instinct'; Gary Sinise, (din „CSI: New York – Criminaliștii') joacă acum în spin-off-ul „Minți criminale: Dincolo de hotare'.

Foto: EcoWallpapers.net

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare