; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

James Cameron se ia de „Înfruntarea titanilor”

23 April 2010

Pelicula „Avatar' s-a lansat pe DVD (şi în România), iar regizorul James Cameron (55 de ani) a vorbit, pentru ew.com, despre viitorului 3-D-ului, denigrând producţii ca „Înfruntarea titanilor', care a fost convertită în 3-D după succesul peliculei lui Cameron.

Regizorul canadian a explicat că e de acord cu conversia doar în cazul peliculelor vechi, ca „Fălci', „Întâlnire de gradul trei' ori „Terminator 2': „Pe de altă parte, dacă lansezi un film peste şapte săptămâni şi te trezeşti într-o zi că vrei să-l faci 3-D, este probabil o idee proastă.

«Înfruntarea titanilor», chiar dacă a făcut ceva bani, a dat naştere ideii că ne batem joc de această piaţă în creştere a 3-D-ului. Dacă vrei să ceri bani mulţi pe bilet trebuie să oferi o experienţă de top.

Sunt împotriva conversiei pripite. Şi sunt împotriva oricui face un film ca «Omul păianjen» sau «Piraţii din Caraibe» şi vrea să le scoată în 3-D, dar nu au timpul şi energia pentru a le filma aşa', a explicat, hotărât, James Cameron, adăugând că şi-ar reface totate filmele în 3-D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare