; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

True Lies series reboot gets pilot order at CBS 1200x832

James Cameron pregătește un serial bazat pe comedia „Minciuni adevărate”

15 February 2021

Comedia „Minciuni adevărate' (1994), cu Arnold Schwarzengger și Jamie Lee Curtis, care s-a bucurat de un succes extraordinar, va fi sursa de inspirație a unui serial co-produs de James Cameron, informează deadline.com. 

 

Nominalizat la Oscar în anul 1995 pentru cele mai bune efecte vizuale, filmul regizat de James Cameron îl avea ca erou pe Henry Tasker (Arnold Schwarzengger), aparent un modest agent de vânzări care era, în secret, un redutabil agent al guvernului american. După primirea unei misiuni deosebit de periculoase, cea mai mare provocare se dovedea chiar soția lui, Helen Tasker (Jamie Lee Curtis), care nu știa despre viața lui dublă și care avea, la rândul ei, ceva secrete față de soț.  

 

Umorul, ritmul și ingeniozitatea filmului (care îi mai avea în distribuție pe Charlton Heston, Bill Paxton, Tom Arnold, Art Malik, Tia Carrere și Eliza Dushku) l-au făcut imediat iubit de public, iar recent postul CBS a comandat realizarea episodului pilot din viitorul serial inspirat de acesta. 

 

Scenariul noului serial va fi scris de Matt Nix, creatorul serialelor „Spion pe cont propriu' și „The Gifted', iar producătorii săi executivi vor fi tot Matt Nix, prin compania sa, McG prin compania Wonderland Sound and Vision și James Cameron, împreună cu Rae Sanchini, prin casa de producție Lightstorm Entertainment. 

 

Episodul pilot va fi regizat de McG, iar povestea va începe cu o casnică din suburbii care descoperă că soțul ei nesărat și mediocru, cu o slujbă banală, este, de fapt, un agent secret dintre cei mai buni. Șocată, femeia se aruncă la rândul ei într-un vârtej de pericole și aventuri, după ce este recrutată (tot în secret) să salveze lumea alături de el. 

 

Regizorul McG, autorul filmelor „Îngerii lui Charlie: În goană mare' (2003), „Terminator – Salvarea' (2009) și „Armă mortală' (2016), a declarat că adaptarea pentru televiziune a filmului „Minciuni adevărate' este un vis mai vechi al lui și că ideea i-a venit în 2016, după ce a semnat un contract multilateral cu un post partener al studiourilor care produceau filmul lui Cameron. În anul următor a existat un proiect pentru un serial inspirat de film, cu un episod pilot scris de Marc Guggenheim, care a fost vândut studiourilor Fox, dar care nu a mers mai departe. Totuși, McG nu a abandonat ideea, iar într-un interviu din 2019 a readus-o în atenție și acum are șansa să se concretizeze. Deocamdată nu au fost stabilite distribuția sau data lansării. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare