; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

James Bond, pus în aşteptare mult şi bine

21 April 2010

A 23-a peliculă din seria cu James Bond a fost amânată pe termen neprecizat, au anunţat producătorii, care aşteaptă să se rezolve incertitudinile legate de vânzarea MGM, studiourile din spatele francizei, relevă „Daily Mail'.

Pelicula ce urma să fie regizată de Sam Mendes, cu acelaşi Daniel Craig în rol principal, urma să apară anul viitor la sfârşit sau la începutul lui 2012, pentru a marca 50 de ani de existenţă pe peliculă a seriei.

Producătorii filmului au declarat că au fost nevoiţi să amâne pe o perioată nedefinită filmările, întrucât studiourile MGM încă nu şi-au găsit un cumpărător. Britanicul din rolul principal, care a început să îl joace pe agentul 007 în 2006, o dată cu „Casino Royale', s-a declarat încrezător că lucrul la noua producţie va începe cât mai curând.

Problemele financiare ale studiourilor MGM nu-l încurcă doar pe James Bond. Şi producţia „Hobbitul', adaptare a cărţii lui JRR Tolkien realizată de Peter Jackson (un prequel la „Stăpânul inelelor') a fost amânată tot din aceleaşi motive.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare