; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

James Blunt este mai optimist pe noul album

18 October 2010

Cântăreţul englez a încercat să compună cântece pentru pian, pe care să le includă pe al treilea album al său, „Some Kind of Trouble', dar a simţit că se repetă, aşa că s-a întors la masa de lucru când a simţit că are o perspectivă mai pozitivă asupra vieţii, relatează femalefirst.co.uk.

„După ultimul turneu am încercat să compun piese pentru pian, dar aveam impresia că mă repet cu cântece despre cât de trist sunt. Aveam nevoie să mă despart de muzică pentru o perioadă. Noile mele cântece sunt mult mai optimiste', a spus James Blunt (36 de ani).

James Blunt a vândut peste 16 milioane de albume pe parcursul carierei şi spune că, atunci când a ajuns la un anumit nivel de faimă, a realizat că melodiile sale sunt interpretate de oameni fără ca aceştia să se gândească la adevăratele sale intenţii.

„Am învăţat că toată credibilitatea artistică nu mai înseamnă nimic când ai un cântec atât de faimos. <> a însemnat ceva pentru mine, dar pentru cei mai mulţi oameni este un doar o melodie pe care o ascultă când sunt beţi'.

Albumul „Some Kind of Trouble' va fi lansat pe 8 noiembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare