; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jake Gyllenhaal şi Anne Hathaway au pozat goi

19 November 2010

Ce nu fac actorii să-şi promoveze filmele în care joacă! Jake Gyllenhaal şi Anne Hathaway au apărut goi şi îmbrăţişaţi pe coperta revistei Entertainment Weekly'.

Jake (care a fost inclus recent în topul cel mai sexi bărbaţi în viaţă alcătuit de revista People') şi Anne îşi promovează astel pelicula în care joacă împreună Love & Other Drugs', care va apărea şi pe marile ecrane de la noi pe 21 ianuarie anul viitor. Comedia romantică este bazată pe cartea autobiografică Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman' a autorului Jamie Reidy.

Cel care a realiat şedinţa foto, James White, a crezut la început că cei doi vor avea reţineri când vor trebui să pozeze, dar nu a fost aşa. Ei au fost foarte dezinvolţi, mai ales că în filmul Love & Other Drugs' intepretează scene de sex. Cât priveşte aceste secvenţe, Anne a declarat că s-a simţit stânjenită, să se dezbrace în faţa unor necunoscuţi. Şi pentru că imediat după ce filma îşi punea repede halatul, Anne trebuia să-şi refacă de fiecare dată machiajul pentru corp.

Jake şi Anne fac pentru a doua oară un cuplu într-un film. Ei au mai jucat împreună în drama Brokeback Mountain – O iubire secretă' (2005).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare