Homepage  / Vedete străine

Jake Gyllenhaal, apariție rară alături de iubita lui, Jeanne Cadieu. Cum au fost surprinși de paparazzi

Jake Gyllenhaal, apariție rară alături de iubita lui, Jeanne Cadieu. Cum au fost surprinși de paparazzi
10

de Roxana Mirea,

Jake Gyllenhaal și iubita lui, Jeanne Cadieu, au avut o apariție rară la Roland Garros, duminică, 11 iunie. Cei doi au o relație discretă, așa că puține sunt momentele în care sunt surprinși împreună. Ultima lor apariție publică pe covorul roșu a fost în martie 2022. Iată cum au fost surprinși acum.

Jake Gyllenhaal și iubita lui, Jeanne Cadieu, apariție rară

Jake Gyllenhaal și Jeanne Cadieu și-au făcut o apariție rară la Roland Garros! Duminică, actorul din „The Covenant” și modelul francez au fost prezenți pentru a-l vedea pe Novak Djokovic învingându-l pe Casper Ruud în finala masculină. Jake Gyllenhaal și iubita lui au încercat să rămână cât mai discreți, fiind văzuți stând în loja fanilor, potrivit ET.

Gyllenhaal, în vârstă de 42 de ani, a purtat un tricou polo roz și pantaloni albaștri, precum și o pereche de ochelari de soare. La rândul ei, Cadieu, în vârstă de 27 de ani, a purtat un maiou alb și blugi, împreună cu ochelari de soare și o șapcă de baseball. Cuplul a interacționat cu fanii, dar au fost surprinși făcând gesturi tandre unul față de celălalt în timp ce discutau în timpul meciului, iar pe alocuri au fost văzuți îmbrățișându-se.

French Open – Day FifteenIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Gyllenhaal și Cadieu și-au ținut în mare parte relația departe de lumina reflectoarelor. Cei doi, care au o relație din din 2018, și-au făcut ultima apariție pe covorul roșu împreună în martie 2022. Amândoi au fost numai un zâmbet și s-au îmbrățișat în timpul premierei franceze a filmului lui Gyllenhaal, Ambulance.

Cadieu și Gyllenhaal și-au făcut debutul pe covorul roșu în 2021, când au pozat alături de Peter Sarsgaard și Maggie Gyllenhaal la premiera filmului „The Lost Daughter”, în cadrul Festivalului de Film de la New York.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton