; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jake din “Doi bărbaţi şi jumătate” a luat-o razna

27 November 2012

Actorul Angus T. Jones (19 ani), care-l joacă pe tânărul Jake în popularul sitcom Doi bărbaţi şi jumătate', a apărut într-un interviu video în care a numit serialul o mizerie' şi i-a pus pe fani să nu se mai uite, potrivit TVguide.com.

Jones, care a început să meargă la slujbele de la biserica adventistă de ziua a şaptea Voice of Prophecy' din Los Angeles, în ultimele luni, a făcut praf show-ul care l-a făcut celebru într-un testimonial înregistrat pentru organizaţia religioasă Forerunner Chronicles'.

Dacă vă uitaţi la «Doi bărbaţi şi jumătate», vă rog nu vă mai uitaţi la «Doi bărbaţi şi jumătate»', a spus Jones în clip. Eu sunt în «Doi bărbaţi şi jumătate» şi nu vreau să fiu acolo. Vă rog nu vă mai uitaţi. Vă rog nu vă mai umpleţi mintea cu o mizerie'.

Documentaţi-vă un pic'

De asemenea, tânărul star a spus că serialul, în care mai joacă Ashton Kutcher (Walden) şi Jon Cryer (Alan, tatăl lui Jake), printre alţii, e de rău augur pentru telespectatorii săi.

Oamenii zic că e doar divertisment. Documentaţi-vă un pic în privinţa efectului televiziunii asupra creierului vostru şi vă promit că veţi avea o decizie de luat', a adăugat Jones.

Reprezentanţii reţelei americane CBS, care difuzează show-ul în SUA, au refuzat să comenteze declaraţiile actorului, iar purtătorul de cuvânt al acestuia nu a avut, până în momentul de faţă, nicio reacţie la izbucnirea acestuia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare