; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

150576287_452385759535671_8543231996666071018_n

„Survivor România”. Jador urlă de durere: „Îmi doresc ca ea să fie mama copiilor mei”

15 February 2021

Concurentul „Survivor România' a fost surprins cu un mesaj de la fosta sa parteneră de Ziua Îndrăgostiților.

Deși de-a lungul vremii cântărețul s-a expus cu multe femei în public, mai ales în perioada în care era concurent la emisiunea „Puterea dragostei', difuzată tot de Kanal D, acesta a avut o relație cu cea care ulterior i-a devenit și logodnică. 

Chiar dacă s-au despărțit, fosta parteneră a lui Jador a dorit să îi transmită un mesaj de Ziua Îndrăgostiților. La citirea acestuia, cântărețul a izbucnit în lacrimi și nu s-a mai putut opri. 

Fosta sa logodnică i-a transmis următorul mesaj:

„Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt cea mai mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă pe trasee și modul în care te descurci în competiție. Toți de acasă sunt bine și sunt alături de tine și sper să rămâi același om cu suflet bun de care eu m-am îndrăgostit și pe care îl cunosc cel mai bine. Știm amândoi care este situația dintre noi și în ce relații am rămas când ai plecat la Survivor, dar dincolo de toată situația asta, inimile noastre vor rămâne logodite pentru totdeauna. Ai grijă de tine și stai acolo cât poți rezista tu. Te îmbrățisează cu dor, prietena ta de suflet'. 

La citirea acestor rânduri, printre lacrimi,  faimosul de la „Survivor România' a făcut o serie de mărturisiri uluitoare!

Artistul a spus că:

„Toată muzica mea e pentru ea și lumea credea că-s pentru alte femei!'

Prietenul său, Culiță, l-a îndemnat să se liniștească și ca atunci când va ajunge acasă să își ia fosta parteneră „de nevastă' și să facă „un bebe'. 

După ce s-a mai liniștit Jador a dorit să lămurească ce înseamnă această femeie pentru el:

„Fata asta pentru mine, prietena mea, cum s-a autointitulat ea, nu înseamnă de fapt prietenă, înseamnă mult mai mult de atât! O iubesc enorm pe fata asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii și să ofere copiilor noștri o educație. Îmi doresc foarte mult ca ea să fie mama copiilor mei! Am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit! O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla', a mai spus Jador printre lacrimi. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare