; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jador lacrimi

Jador, trădat de cine se aștepta mai puțin! Ce a pățit faimosul de la „Survivor România”

05 May 2021

Jador s-a întors recent acasă, după ce a fost eliminat din competiția „Survivor România', din cauza unor probleme de sănătate în urma unor accidentări pe traseu. Fiind un familist convins, artistul a fost nerăbdător să-i revadă pe cei dragi.

Imediat după ce a ajuns în România, Jador s-a întors la casa părintească pentru a petrece puțin timp alături de familie, cât și de o parte din prietenii săi din copilărie. Această revedere însă nu a fost una de bun augur. 

Jador a fost trădat de cine se aștepta mai puțin! Unul dintre cei mai apropiați prieteni din copilărie i-a băgat cuțitul în roțile de la mașină pentru a-l lăsa fără mijloc de transport. 

„M-am întâlnit cu prietenii mei cei mai buni din copilărie. Îmi era foarte dor de ei, îmi era foarte dor să petrecem și să povestim momente frumoase, activități pe care le-am întreprins împreună în copilărie. Când a venit momentul să plece acasă, unul dintre ei mi-a băgat cuțitul în roata de la mașină. Ce să consider, că nu există prietenie adevărată? Pe care să îl învinuiesc? Care dintre ei este acela care, de fapt, nu mă iubește și e invidios pe ce am realizat în viață? Există prieteni? Majoritatea m-au trădat. E o întrebare bună, nu? Oricum știu care mi-a băgat cuțitul în roată', a declarat Jador, pe Instagram.

Jador, dezvăluiri emoționante despre greutățile familiei sale

La  o zi după revenirea sa în țară, Jador a fost prezent în emisiunea „Teo Show'. Fostul concurent de la „Survivor România 2021' a vărsat râuri de lacrimi când a rememorat greutățile prin care a trecut în copilărie, mai ales după ce ambii părinți au fost diagnosticați cu cancer:

„Mama, cand era tanara, vorbea foarte urat cu mine. Si tata la fel,dar eu m-am rugat mult la Dumnezeu. S-a imbolnavit mama foarte grav și tata i-a promis lui Dumnezeu ca daca mama se vindeca se va pocai. Si nu s-a pocait. La trei luni s-a imbolnavit si el. În perioada aia nu mancam cate doua trei zile. Nu puteam sa ii cer lui tata bani, stiam ca el era dispus sa vanda tot pentru a o salva pe mama…Lucram, dar aveam de platit multe chestii. Cand s-a imbolnavit si tata am zis ca visul meu de a canta s-a ruinat. (…)  Dupa ce tata s-a pocait, fratii mei i-au sarit in cap. Eu am fost de acord, ca orice religie ai avea, tot acelasi Dumnezeu este. Eu i-am indemnat pe părinții mei să vină către biserică', a dezvăluit Jador.

 
 

Survivor România 2021. Doi concurenți la un pas de bătaie pe traseu! De la ce a pornit scandalul

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare