Homepage  / Vedete româneşti

Jador și-ar fi dorit să devină profesor universitar, nu cântăreț. Ce studii are, de fapt, fostul concurent de la „Survivor All Stars”

Jador și-ar fi dorit să devină profesor universitar, nu cântăreț. Ce studii are, de fapt, fostul concurent de la „Survivor All Stars”
14

de Cristina Țapu,

Jador, unul dintre cei mai renumiți cântăreți de manele, și-a surprins fanii cu o nouă dezvăluire profesională. Ce a declarat artistul și cu ce informație neașteptată și-a uimit admiratorii, la scurt timp după ce a anunțat despărțirea de logodnica sa, Oana Ciocan.

Jador și-ar fi dorit să devină profesor univeristar, nu cântăreț de manele

Jador le-a dezvăluit urmăritorilor de pe Instagram că visul său cel mai mare a fost să devină profesor universitar. După ce a absolvit studiile de licență și masterat, în 2019 s-a înscris și la doctorat, dar planurile sale nu au decurs conform așteptărilor.

„Nu știu dacă știați, dar eu am vrut să mă fac profesor universitar. Am dat licența în 2017, am terminat masterul în 2019, m-am înscris la doctorat tot în 2019 și viața mi-a surâs și am ajuns pe Taraf TV. Sincer nu aș da niciodată ce am acum nici pentru postul decanului Facultății de Economie!”,  a scris Jador, pe pagina contului personal de Instagram.

Jador_Poftiti_Pe_La_Noi_4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Povestea de iubire dintre Jador și Oana Ciocan a ajuns la final mai repede decât și-ar fi închipuit cineva. Artistul a confirmat, în luna iunie, despărțirea de cea alături de care intenționa să întemeieze o familie, însă nu a oferit detalii suplimentare despre motivul pentru care au decis să pornească pe drumuri separate.

Jador și Oana Ciocan s-au despărțit, deși aveau planuri de nuntă

Jador a luat o țară întreagă prin surprindere atunci când a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, după doar câteva luni de relație, în cadrul emisiunii Survivor All Stars. Deși susținea că Oana este femeia ideală și că și-ar dori ca aceasta să devină mama copiilor săi, iată că cei doi au ajuns să se separe și nu mai poate fi vorba despre planuri de nuntă.

„Da, m-am despărțit. M-am despărțit și sunt pe fond nervos, mănânc mult”, le-a declarat Jador fanilor. Artistul a șters toate fotografiile în care apare alături de Oana Ciocan de pe rețelele de socializare și a refuzat să vorbească despre motivele care au cauzat ruptura.

jadorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 14

Jador afirmase cu ceva timp în urmă că se va căsători cu Oana Ciocan. Cu toate acestea, tatăl său, Romeo Dumitrache, nu era pe deplin convins. Deși avea o părere foarte bună despre tânără după ce o cunoscuse, nu a luat în serios declarațiile fiului său despre căsătorie știind că Jador are tendința de a se îndrăgosti foarte ușor.

Născut într-o comună din județul Bacău, Remus Ionuț Dumitrache, cunoscut sub numele de Jador, a crescut și a urmat cursurile Grupului Școlar „G.J. Caniciov”. De la vârsta de 14 ani, artistul și-a părăsit căminul pentru a studia și a-și urmări visul. Înainte de această perioadă, își susținea financiar mama cu banii obținuți din activitatea sa muzicală.

Jador a împărtășit fanilor că în copilărie a avut nevoie de ajutor social pentru a-și putea continua studiile. Artistul a dezvăluit că în acele vremuri încerca să se facă remarcat prin ținute vestimentare îndrăznețe, dar mai târziu a înțeles că adevărata valoare nu este determinată de aparențe.

Sursă foto: Instagram Jador – Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton