Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan nu vrea să mai audă de Jador după ce a colaborat cu el. Artistul a vorbit despre conflictul lor

Andreea Bălan nu vrea să mai audă de Jador după ce a colaborat cu el. Artistul a vorbit despre conflictul lor
11

de Cristina Țapu,

Cu aproximativ un an în urmă, Jador și Andreea Bălan au colaborat la o piesă și apoi au fost fotografiați de paparazzi în timp ce se sărutau. Cu toate acestea, la momentul respectiv, cântăreața a respins ideea că ar exista o relație romantică între ea și artist. Recent, cântărețul de manele a discutat deschis despre legătura lor. Află ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi și de ce au încetat să mai comunice!

Jador și Andreea Bălan nu-și mai vorbesc

Cu aproximativ un an în urmă, s-au răspândit zvonuri în lumea mondenă despre o posibilă relație romantică între Jador și Andreea Bălan.

Speculațiile au început să apară după ce cei doi au fost fotografiați de paparazzi în timp ce se sărutau în mașină, în mijlocul nopții. Andreea Bălan a negat zvonurile conform între ea și Jador ar fi existat ceva mai mult decât o simplă prietenie, iar recent artistul a pus capăt tuturos speculațiilor.

Andreea BălanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Invitat la podcastul moderat de către Bursucu, Jador nu a ezitat să vorbească deschis despre Andreea Bălan și legătura care a existat între ei.

„O femeie extraordinară, un om extraordinar, nu am ce să-i spun, pur și simplu este extraordinară. Muncește de rupe și are fetițele ălea și muncește pentru ele, ea își ajută familia.

Ce fac eu pentru familia mea, același lucru face și ea. Îi spun acum că eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block sau ceva, dar vreau să-i spun: Andreea Bălan pentru mine ai fost extraordinară și a fost o onoare să te cunosc. Ești o femeie extraordinară!”, a declarat Jador, în cadrul podcastului prezentat de către fostul coleg al Teodorei Trandafir, Bursucu.

Andreea Bălan este fericită alături de sportivul Victor Cornea

În prezent, Andreea Bălan are o relație cu sportivul Victor Cornea, iar povestea lor de dragoste evoluează cu pași repezi.

Fetițele artistei petrec mult timp alături de Victor, iar băiatul pe care sportivul îl are dintr-o relație anterioară le-a cunoscut deja pe cele două fiice ale artistei. Andreea susține că Victor se comportă precum un adevărat tată cu Ela și Clara și se bucură din plin de perioada fericită pe care o traversează.

Cât despre Jador, el se pregătește de nuntă alături de Oana Ciocan, de care s-a îndrăgostit la prima vedere atunci când a participat la vizita medicală pentru Survivor All Stars. Cei doi îndrăgostiți s-au logodit la doar câteva luni de la prima lor întâlnire, iar Jador este convins că Oana reprezintă sufletul său pereche.

Sursă foto: Instagram Andreea Bălan – Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton