; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jador

Jador și-a îndeplinit cel mai mare vis! Ce a reușit să facă Faimosul de la „Survivor România”

09 July 2021

În urma unor ani grei de muncă, Jador a reușit să-și îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe ale sale: să se pună la casa lui! 

Jador se chinuie de câțiva ani să își construiască casa visurilor lui. Iată că după participarea sa la „Survivor Romînia', a carierei sale de muzicant și a altor proiecte, artistul a reușit să pună ban pe ban și să își cumpere casa la care visa. 

Într-un interviu acordat postului Antena Stars, Jador a povestit prin ce a fost nevoit să treacă pentru a-și vedea visul împlinit. 

Jador a reușit să-și cumpere locuința pe care și-o dorea

Jador visează să aibă tot ce nu a avut parte până în acest moment al vieții lui. Crescut într-o familie modestă, acesta a luptat pentru a-și vedea visul realizat și a muncit zi și noapte pentru a se pune la casa lui. Artistul a dezvăluit la Antena Stars că și-a cumpărat un penthouse în valoare de 300.000 de eurp, bani pe care a reușit să îi strângă de la începutul carierei sale și până în prezent.

„Când făceam câte un gest frumos tata îmi spunea 'Să trăiești, să ai casă în București', uite că m-a ajutat Dumnezeu să am o casă. Am reușit și eu să am o casă a mea, să am și eu unde să-mi cresc copiii. Mi-am dorit foarte mult să am o casă, oricine își dorește să aibă casa lui. Toți prietenii mei sunt plecați de când erau mici, 17-18 ani, să plece să construiască și ei o casă, să formeze o familie, să creștem, să supraviețuim și uite că Dumnezeu m-a ajutat și pe mine să am o căsuță, una frumoasă chiar.', a spus Jador la Antena Stars.

Jador a mărturisit că astăzi începe să vadă roadele muncii sale și că niciodată nu a renunțat la ambiția de a-și vedea visul împlinit. Jador dorește ca prin exemplul său să determine și alți tineri să lupte pentru ceea ce își doresc, prin muncă și ambiție:

â„Nu dorm nopți la rând, dacă vrei să ai o căsuță, dacă vrei să ai ce îți dorești, să ai mașină la poartă ce își dorești tu, dacă vrei să ai casa pe care ți-o dorești tu, trebuie să muncești, să alergi', a mai adăugat Jador.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare