Homepage  / Vedete româneşti

Jador, reacție uluitoare după ce a fost descalificat de la Survivor All Stars 2024. Cum a încălcat regulamentul

Jador, reacție uluitoare după ce a fost descalificat de la Survivor All Stars 2024. Cum a încălcat regulamentul
11

de Roxana Mirea,

Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars în ediția de joi, 29 februarie 2024. Faimosul a încălcat regulamentul, iar Daniel Pavel l-a anunțat că trebuie să părăsească competiția. Jador a avut o reacție total neașteptată.  

Jador, descalificat de la Survivor All Stars 2024 

Jador a încălcat regulamentul de la Survivor All Stars 2024. Acesta a fugit din tabăra Faimoșilor fără ca cineva să știe motivul.  

A fost totul dintr-odată. Era bine, nu avea nicio problemă. Am început ziua, era energie. Apoi, ajungem dintr-odată… Și-a luat, a plecat. Voia să plece acasă. A fost un haos. Nu am înțeles nimic din ce s-a întâmplat”, a spus Ștefania Stănilă.  

Jador, descalificat de la Survivor All Stars 2024  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Întreabă-mă să îți spun de Jador și nu știu pentru că nu știu ce s-a întâmplat cu el. A fugit deodată. Nu știm ce se întâmplă, nu știm unde s-a dus. A fugit. Nu știm nici noi cum să ne mai comportăm cu el. Este puțin bipolar. Faptul că fugi de lângă echipa ta, faptul că nu dai nicio explicație și toți de căutăm, asta denotă că este ușor instabil și că ceva se întâmplă cu el”, a spus și Andrei Ciobanu.  

Jador, după ce a fost descalificat de la Survivor All Stars 

În consiliu, Daniel Pavel l-a întrebat pe Jador de ce a părăsit tabăra și a specificat că regulamentul de la Survivor All Stars trebuie respectat.  

Ce nu vreau să fie acolo și nu am vrut niciodată în aceste sezoane sunt elementele neprevăzute, elementele de ieșire în afara regulilor de comportament și de civilizație de aici, din Survivor. Așa cum este el Survivor, este un avanpost al civilizației umane. Nu este ușor sub nicio formă, dar cum nu este ușor pentru niciunul dintre voi, așa ar trebui să fie pentru toți și mai devreme, unul dintre voi a întrecut aceeste limite ale conviețuirii în Survivor România All Stars. Unul dintre voi a depășit orice limită astăzi. Acest unul dintre voi este în tribul Faimoșilor. Acest unul dintre voi este Jador. Ce s-a întâmplat?” a spus Daniel Pavel.

„Sunt doar supărat. Am o zi proastă. Dacă dumneavoastră ați înțelege că e clar o chestie care chiar mă deranjează, nu dacă plec de nebun așa”, a fost reacția lui Jador.  

Apoi, Daniel Pavel l-a anunțat pe Jador că este descalificat.  

Jador, descalificat de la Survivor All Stars 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 11

„Ce vreau eu să vă anunț, pe toți concurenții, acest show al nostru este un show iubit pentru că are rigori, are o disciplină, are un regulament. Sunt convins că toți ați vrea, în anumite momente, să o luați așa să vă duceți departe, însă ne opresc regulile de viață în comun. Pentru motivele astea, Jador, pentru tot ce înseamnă ieșirea din afara regulilor, eu zic așa. În acest moment, Jador, concurent la Survivor All Stars, vei părăsi competiția și vei fi descalificat”, a spus Daniel Pavel. 

Jador a avut o reacție total neașteptată. El s-a limitat la a spune „I Love You”, și-a luat torța pentru a-i fi stinsă, iar apoi a plecat fără să își ia la revedere de la colegii lui.  

„I Love You! De acord. Vreau să-mi stingeți torța ca să fie ca la fiecare treabă și să ne vedem de drum fiecare după treaba lui”, a spus Jador.  

Sursa Foto: captură de ecran, Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton