; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jador, primele declarații despre Zanni, după ce Faimosul l a jignit la Survivor România

Jador, primele declarații despre Zanni, după ce Faimosul l-a jignit la „Survivor România”

27 April 2021

Jador a fost invitat, luni, în emisiunea „Teo Show' de la Kanal D. Fostul Faimos a povestit despre relația sa cu Zanni: acesta i-a adresat mai multe acuzații și l-a jignit la un moment dat, dar cântărețul are o altă părere despre fostul lui coleg.

Jador i-a explicat lui Teo că, deși prefera mereu să evite scandalurile și conflictele, a avut totuși o relație controversată cu Zanni. De multe ori, a povestit Jador, mai ales după accidentarea pe care a suferit-o la picior, Jador l-ar fi adus la disperare pe Zanni. Atunci, Faimosul a răbufnit și i-a adrest injurii destul de dure, iar Jador nu a ripostat. Dimpotrivă, la vremea respectivă, a recunoscut că s-a simțit rău știind că nu este dorit în echipa din care făcea parte.

Jador, declarații în premieră despre Zanni de la Survivor România

Cu toate acestea, fostul Faimos i-a luat mereu apărarea lui Zanni, despre care a spus că este „un copil cu suflet foarte bun, care a trecut prin greutăți foarte mari'.

„Real, nu m-a enervat nimeni. Probabil de acasă s-a înțeles că Zanni mă ura. Eu nu am cum să îl urăsc pe băiatul ăla, e un copil bun, își dorește foarte mult să câștige. E un copil bun, are o situație financiară nașpa, dar nu am cum să urăsc un om care își dorește atât de mult să câștige. Mai spunea lucruri, a crescut la casa de copii, dar are un suflet foarte bun. Eu sunt binecuvântat de Dumnezeu, iubesc pe fiecare în parte', a declarat Jador în emisiunea lui Teo de la Kanal D.

Jador nu e supărat că nu a ajuns în finala Survivor

Tot la „Teo Show', Jador a mai mărturisit că nu e supărat că nu a ajuns în finala „Survivor România'. El a explicat că nu-i pare rău, pentru că altcineva are nevoie mai mare de acel premiu, el fiind fericit că e înconjurat de publicul care îl iubește și mai ales de familie. Jador a mai dezvăluit că, pentru prima oară, și-a văzut părinții că îl așteaptă undeva, cei doi venind la aeroport să îl întâmpine la sosirea în România. Până acum, părinții lui Jador nu au vrut să se afle în lumina reflectoarelor.

Jador și-a mai amintit de un episod trist din viața lui: momentul când a absolvit facultatea, iar părinții lui nu i-au fost aproape.

„La absolvirea facultății toti copiii erau cu mamele, cu tații, eu eram cu unchiul meu, cel care m-a ajutat sa devin ceea ce sunt. Pe el l-am văzut, dar pe mama și pe tata nu mă asteptam să îi văd la aeroport. Am cei mai șmecheri părinți.'  

Sursa foto: Instagram, captură Teo show

 

NUMĂRUL CURENT 17/2021

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare