Homepage  / Vedete româneşti

Jador a spus pe cine votează, după ce a câștigat imunitatea personală, la Survivor All Stars. „Du-te la duel cu Nemeș!”

Jador a spus pe cine votează, după ce a câștigat imunitatea personală, la Survivor All Stars. „Du-te la duel cu Nemeș!”
9

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor All Stars a fost difuzată miercuri, 7 februarie 2024, la Pro TV, iar Faimoșii și Războinicii s-au confruntat în jocul pentru imunitate. Victoria a fost de partea echipei albastre, iar Faimoșii s-au luptat pentru imunitatea personală. Deznodământul a fost neașteptat. 

Jador l-a amenințat pe Zanni după ce a câștigat imunitatea personală, la Survivor All Stars  

Un nou joc pentru imunitate a avut loc aseară, 7 februarie 2024, la Survivor All Stars, de la Pro TV. Cele două echipe s-au luptat intens pentru câștigarea imunității săptămânale, iar Alex Delea a închis jocul și a adus victoria pentru Războinici. 

Războinicii au câștigat imunitatea (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Apoi, Faimoșii s-au confruntat în jocul pentru imunitatea personală. „Faimoșii sunt gata să își apere șansa de a rămâne în Survivor, șansa la acest colan. Lipsește Jorge și nu-i vedem nici stația de luptă aici. De ce se întâmplă asta? Jorge a preferat să nu ducă această luptă. Știe consecințele, știe că nu-și va putea apăra șansa, dar a ales să nu dea această luptă”, a anunțat Daniel Pavel.  

Jorge s-a simțit rău și a ajuns pe mâinile medicilor. Deși i-au spus că este apt de joc, Jorge a preferat să nu participe la joc.  

Câștigătorul colanului de imunitate a fost Jador, care l-a amenințat direct pe Zanni. Acesta nu a mai așteptat consiliul și a declarat că îl nominalizează pe Zanni pentru eliminare.  

Oamenii trebuie să înțeleagă că și eu am drept de vot. Sunt un coechipier la fel ca toți ceilalți. Că mă umflă sau că îmi dă în jos imaginea, nu-mi pasă. Nu-mi place să mă supere nimeni. Dar vom vedea, domnu` Zanni, pe cine votăm. Pe Zanni! Pe Zanni îl votez, nu e clar? Te pup, Zanni! Du-te la duel cu Nemeș”, a spus Jador după ce a câștigat imunitatea personală. 

Jador l-a amenințat pe Zanni după ce a câștigat imunitatea personală, la Survivor All Stars (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

Ai vrea tu să scapi așa ușor de mine”, a fpst replica lui Zanni. 

„Vedem. Mai sunt d-astea. Te dau eu afară până la urmă”, i-a răspuns Jador.  

Ți-e frică de mine, cumetre, că te-am pus la respect. Te-am pus la respect și nu-ți place. Tu nu știi să respecți”, i-a spus Zanni.  

„Jador oricum provoacă, dar nu provoacă la consilii și ceremonii. Acum că l-am pus la respect și se simte presat, că el nu este obișnuit să respecte. Eu îi cer prea mult să respecte pe toate lumea”, a mai spus Zanni.  

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton