; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jador parasit de iubita

Jador, părăsit de iubită după „Survivor România”: „Nu știu de ce a plecat”

13 May 2021

În urmă cu câteva săptămâni, Jador părăsea competiția „Survivor România' din cauza unor probleme medicale. A revenit acasă cu emoție, unde l-au așteptat toți cei dragi, inclusiv femeia pe care a declarat că o iubește. Între cei doi lucrurile au luat însă o întorsătură neașteptată! 

Deși  mulți s-ar fi așteptat ca Jador să își trăiască din plin povestea de dragoste după competiția de la Kanal D, lucrurile nu stau prea bine în viața personală a artistului. Faimosul a anunțat miercuri, în cadrul emisiunii „Teo Show', de la Kanal D, în care a fost invitat pentru a promova noua melodie lansată cu Lino și Cătălin Moroșanu, că iubita Georgiana l-a părăsit.

Jador susține că nu știe motivul pentru care fosta parteneră a hotărât să îl părăseazcă, nu îi mai răspunde și chiar l-a blocat pe toate rețelele de socializare.

„Sunt singur! Gata! Dar nu știu de ce. Mi-a dat mesaj că e gata, și mie, și prietenilor mei. Chiar am încercat să fiu cel mai cuminte posibil. Nu mai vreau să mă însor, gata. Vreau să golănesc. Vreau o fată cuminte. Nu știu ce are Negruța! Măcar să îmi explice…', a declarat Jador la „Teo Show'.

 Vezi galeria foto >

Atât Teo Trandafir, cât și Burscucu, l-au rugat pe Faimosul de la „Survivor România' să îi transmită un mesaj femeii pe care o iubește: 

„Fată, de ce ai plecat din viața mea?! Întoarce-te, mi-e dor de tine, te iubesc. Ce ai de ai plecat? De ce, măi fată? Vreau să îi dea toată lumea mesaj să o întrebe de ce a plecat. Bombardați-o cu mesaje, să știu și eu de ce a plecat', a mai declarat Jador.

Jador și Georgiana se cunosc de foarte mult timp și au format un cuplu mai bine de 4 ani. Cu toate acestea, cei doi s-au mai despărțit, Jador participând și la un reality show matrimonial. Artistul a mărturisit la Kanal D că motivul pentru care a acceptat provocarea „Survivor' a fost tocmai pentru a-și uita fosta parteneră:

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gândețte la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă', a dezvăluit Jador în lacrimi  la „Survivor România'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare