; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jador lipsește de la Jocul pentru Recompensă și de la Consiliul de Urgență de la Survivor România 2021. Ce a pățit Faimosul

Jador lipsește de la Jocul pentru Recompensă și de la Consiliul de Urgență de la „Survivor România 2021”. Ce a pățit Faimosul

22 April 2021

Jador ar putea părăsi competiția de la „Survivor România 2021', se tem fanii Faimosului. Acesta s-a accidentat în urmă cu două luni la genunchi și a fost nevoit să ajungă din nou la spital, după ce au revenit durerile, scrie kanald.ro.

Acum două luni, Jador a trebuit să fie scos din apă pe brațe după o accidentare, Faimosul a stat pe bară mai mult de două săptămâni pentru a-și proteja genunchiul. Acum, după ce concurentul a intrat la jocuri, durerea a început să nu îi mai dea pace.

„Faimoșilor, din păcate în echipa voastră Jador nu se află printre voi pentru că el continuă analizele medicale în zona genunchiului. Revenim cu amănunte!', a anunțat Daniel Pavel în urmă cu o săptămână . 

Faimosul nu a putut fi prezent nici în Consiliul de Urgență de joi, cel în care Daniel Pavel a anunțat că Moroșanu va fi eliminat din competiție din motive medicale, având ruptură de menisc.

Ultima apariție a lui Jador în Survivor România 2021 a fost în săptămâna în care Ana Porgras a fost eliminată din cauza nominalizării făcute de el.

Potrivit kanald.ro, se pare că Jador nu își va face apariția nici de data asta în competiția Survivor România, fanii întrebându-se dacă nu cumva Faimosul este pe cale să părăsească emisiunea din Dominicană din cauza problemelor pe care le are la genunchi.

Daniel Pavel va veni cu lămuriri în ceea cel privește pe Jador, chiar dacă acesta nu este prezent nici în cadrul Jocului pentru Recompensă și nici în Consiliul de Urgență.

Sursa foto: Instagram jador_adevarat

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare