; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jador, interviu emoționant la Xtra Night Show

De ce nu vrea Jador să se împace cu fosta iubită: „O iubesc nespus”

05 June 2021

Jador trece cu greu peste despărțirea de fosta lui iubită. În direct la „Xtra Night Show', artistul a făcut mărturisiri emoționante despre cea pe care încă o iubește, scrie spynews.ro.

Deși sentimentele față de aceasta au rămas neschimbate, iar celebrul artist trece acum printr-o perioadă grea, Jador a explicat de ce nu se gândește deloc la împăcare.

Jador a recunoscut că încă suferă după fosta iubită

Jador, vizibil afectat de despărțirea recentă, a declarat că va scoate o nouă piesă pentru fosta sa iubită și a recunoscut că toate piesele lui de dragoste îi sunt adresate acesteia.

„Sufăr, de asta am venit aici că sufăr, sufăr după fosta, am băut și eu un pahar de vin, două, trei pahare (ce face în această situație, n.r.) Dacă aș fi fost lacom, mi-a plăcut distracția și femeile nu mi-ar mai fi ars de muncă, sincer sunt mai singur decât crede lumea, pe partea sentimentală stau foarte prost și probabil o să trec peste perioada asta greu, sufăr.

O să scot o piesă care se numește aseară dansai singură și este pentru ea, tot ce înseamnă muzică de dragoste este pentru ea.', a declarat Jador la Xtra Night Show.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Jador (@jador_adevarat)

„Am nevoie să mă ia cineva în brațe, să nu fie scandal'

Tot în interviul de la Antena Stars, Jador a recunoscut că nu-și dorește să se mai împace cu ea. Motivul? Atunci când ajunge acasă vrea să fie luat în brațe, nu luat la ceartă. Cei doi se cunosc de mici, iar pentru artist este foarte greu să piardă dragostea vieții lui.

„Când o să vină o fată care să mă facă fericit o să vină o piesă de dragoste fericită, ne-am cunoscut de mult timp, am fost mai întâi colegi, o iubesc nespus, o iubesc foarte mult, dar când mă duc acasă am nevoie să mă ia cineva în brațe, să nu fie scandal (cu alte cuvinte, nu vrea să se mai împace, n.r.)', a mai spus Jador.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare