Homepage  / Vedete româneşti

Jador, fostul concurent de la Survivor România, se lasă de muzică. „Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”

Jador, fostul concurent de la Survivor România, se lasă de muzică. „Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”
9

de Roxana Mirea,

Jador, fostul concurent de la Survivor România, a anunțat că renunță la muzică. Cântărețul de manele se confruntă cu probleme de sănătate și, în acest context, a anunțat că 2023 este ultimul an în care se va mai ocupa de cariera lui muzicală.

Jador a renunțat la muzică

Jador, care a participat și la Survivor România în echipa Faimoșilor, a anunțat pe rețelele sociale că renunță la cariera muzicală. Acesta a făcut anunțul printr-un mesaj publicat pe Facebook, în dreptul a două imagini în care apare pe patul de spital.

„Vă anunț cu părere de rău că cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi in luna decembrie… Împreuna cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea e mai importantă!

Anul ăsta cât ne mai rămâne sper ca Dumnezeu să mă țină în viață și să mai pot merge măcar la câteva concerte! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzica gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră”, este mesajul transmis de Jador.

Jador nu a precizat cu ce probleme de sănătate se confruntă, însă nu este prima dată când se simte rău. Cânărețul a spus și în luna decembrie a anului trecut că se simte foarte rău, iar în aprilie 2023, el a ajuns la spital. Totuși, pe 16 aprilie le-a spus fanilor lui că este bine și că să nu își facă griji pentru el.

andreea-balan-si-jador-surprinsi-din-nou-impreuna-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton