Homepage  / Vedete româneşti

Jador, din nou în centrul atenției la „Survivor All Stars”. I-a făcut o propunere indecentă unei Războinice și a primit un răspuns pe măsură

Jador, din nou în centrul atenției la „Survivor All Stars”. I-a făcut o propunere indecentă unei Războinice și a primit un răspuns pe măsură
4

de Cristina Țapu,

Jador reușește să se mențină în centrul atenției la Survivor All Stars România, dar nu neapărat din cauza abilităților sale sportive, ci a conflictelor în care intră cu adversarii săi sau a replicilor indecente pe care le aruncă cu dezinvoltură. De această dată, artistul și-a îndreptat privirea către Ștefania Ștefan.

Jador, propunere indecentă pentru Ștefania Ștefan

Cu o seară în urmă, cele două echipe din concurs s-au angajat într-o luptă aprigă pentru provizii în cadrul emisiunii. Jocul de recompense i-a surprins pe concurenți, mai ales pentru că miza probei a fost dublă. Daniel Pavel, gazda show-ului desfășurat în Republica Dominicană, i-a informat pe membrii echipelor cu privire la premiul pentru care vor concura.

jador-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Pe lângă aprovizionarea cu hrană, constând în două ouă pentru fiecare membru și cartofi, echipa câștigătoare avea să obțină și un avantaj, în timp ce tribul învins urma să sufere consecințe neplăcute.

Uimit de abilitatea Ștefaniei Ștefan de a manevra bilele cu pricepere pe traseu, Jador a manifestat interes în a înțelege mai bine tactica acesteia și cum a reușit să obțină rezultate remarcabile în diverse probe.

Vezi Aici discuția dintre Jador și Ștefania Ștefan

După ce Războinica a impresionat în competiție, aducând un avantaj echipei sale și crescând scorul la 5-4, Jador a decis să discute cu ea pentru a obține mai multe informații despre performanțele ei. Cuvintele pe care i le-a adresat, însă, Jador, au fost considerate deplasate de către cei din jur.

Jador: Ce jocuri te joci?

Ștefania: Era un joc în pandemie. Săreai cu parașuta.

Jador: Cu împușcături? Deci tu te joci jocul ăsta cu împușcături și de acolo ai îndemânare?

Ștefania: Eu toată viața m-am jucat jocuri video. M-am jucat tot timpul când eram copil. Nu știu, am strategia în mână.

Jador: Nu vrei să te joci cu mine?

Ștefania: Nu vreau. Mă joc cu iubitul meu”, a fost dialogul dintre cei doi concurenți.

Jador se află momentan în Republica Dominicană și este concurent la emisiunea „Survivor All Stars”. Deși competiția nu a început de mult timp, Jador a fost implicat în numeroase conflicte și a folosit cuvinte dure atunci când s-a adresat colegilor săi. Iată ce a declarat tatăl acestuia despre atitudinea pe care Jador o afișează pe micul ecran.

Tatăl lui Jador vine în apărarea artistului

Jador pare să aibă un conflict prelungit cu Zanni. El i-a adresat și Ștefaniei Stănilă cuvinte urâte, iar pe Maria Lungu a atins-o, în ciuda faptului că acesta a insistat că nu dorește să interacționeze cu Jador în acest fel. Contactat de către cei de la Click!, tatăl artistului și-a exprimat părerea despre atitudinea pe care o afișează artistul.

„Mă uit de fiecare dată la emisiune, cum să nu. Fiul meu a plecat acolo cu gândul să ia marele trofeu. Așa a fost de mic, de când îl știu, un băiat care să își depășească limitele…să facă și ce nu poate să facă„, a declarat tatăl artistului. În plus, acesta a subliniat că Jador intenționează să doneze premiul cel mare dacă va reuși să câștige competiția din Republica Dominicană.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton