Homepage  / Vedete româneşti

Jador, detalii surprinzătoare despre începutul relației cu Oana Ciocan. „Am testat-o să văd dacă ar sta cu mine”

Jador, detalii surprinzătoare despre începutul relației cu Oana Ciocan. „Am testat-o să văd dacă ar sta cu mine”
12

de Roxana Mirea,

Jador a făcut noi dezvăluiri în ceea ce privește începutul relației lui cu Oana Ciocan. Cei doi locuiau deja împreună în momentul în care au participat la Survivor All Stars, iar lucrurile par a fi foarte serioase între ei, mai ales că artistul a cerut-o în căsătorie. Totuși, începutul a fost nesigur, iar Jador a testat-o pe Oana pentru că nu avea încredere în ea.  

Când s-au mutat împreună Jador și Oana Ciocan 

Jador a fost invitat la podcastul lui Jorge, unde a vorbit și despre relația lui cu Oana Ciocan. Acesta a mărturisit că el și iubita lui locuiau deja împreună atunci când au decis să participe la Survivor All Stars. În cele din urmă, Jador a fost descalificat din show-ul de la Pro TV pentru că nu a mai suportat să stea departe de iubita lui. Culmea situației a fost că Oana Ciocan a intrat și ea în competiție la o zi după ce Jador a fost descalificat. Jador spune că el și Oana s-au mutat împreună imediat ce au devenit un cuplu.

De a doua zi de când am cunoscut-o. Prin octombrie sau noiembrie. Așa, nu am mai scăpat de ea, pur și simplu. O trimiteam acasă, îi spuneam: „ieși acasă”. Bine, „o trimiteam acasă”. Dacă voiam să plece, o alungam. Deci am zis: „Du-te acasă. Ce cauți pe capul meu aici? Vrei să mă îndrăgostesc?” Dormea pe la studio după mine. Pur și simplu, mi-a arătat o iubire pe care nimeni nu mi-a dat-o niciodată”, a povstit Jador. 

Jador a cerut-o in casatorie pe Oana Ciocan (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Jador a testat-o pe Oana Ciocan, la începutul relației 

Jador spune că a testat-o pe Oana Ciocan, la începutul relației. Chiar mama lui i-a spus să îi ascundă iubitei sale faptul că e casa lui. Așadar, Jador i-a spus Oanei că el stă cu chirie, că mașina lui este luată în rate și că el nu e așa bogat, de fapt. A vrut să vadă dacă Oana are o relație cu el doar pentru bani.  

„Femeilor, oamenilor în general, nu doar femeilor, le plac banii. (…) Ne-am cunoscut, i-am spus că casa este cu chirie, că studioul e cu chirie, că mașina este în rate, că tot ce am eu nu-i al meu și că am nevoie de bani. Toți din jurul meu ziceau asta, până când m-am îmbătat prima oară și am spus… Vreo lună (n.r. a testat-o pe Oana). „Femeie”, „Da”, „Știi tot ce știi tu?”, „Da”, „E al meu. Ba mai mult, mai am”. Bine, că am început eu să prind încredere în ea, că văd că s-ar bucura pentru mine. Am testat-o, frate! Am testat-o să văd dacă ar sta cu mine așa, doar cu numele”, a povestit Jador.  

A luat-o și mama. Tata a vorbit cu ea, frate-meu ăla mic, soră-mea mai mare, sora mea mai mică. Își făceau griji cu toții. Ei când au văzut că am gânduri serioase cu ea, s-au panicat. Mi-au zis că o să sufăr și după asta. Că știau că am mai suferit. Da, chiar am suferit”, a mai povestit cântărețul.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton