Homepage  / Vedete româneşti

Jador, declarații surprinzătoare despre iubita lui, la Survivor All Stars 2024. Ce mesaj i-a transmis Oanei Ciocan

Jador, declarații surprinzătoare despre iubita lui, la Survivor All Stars 2024. Ce mesaj i-a transmis Oanei Ciocan
7

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Survivor All Stars” a fost difuzată marți, 13 februarie 2024, la Pro TV, iar Jador a făcut declarații neașteptate despre iubita lui, Oana Ciocan, fostă concurentă de la Survivor România 2022. Iată ce i-a transmis cântărețul iubitei sale chiar din jungla din Republica Dominicană.  

Jador, mesaj pentru iubita lui, Oana Ciocan, de la Survivor All Stars – 13 februarie 2024 

Războinicii și Faimoșii au intrat din nou pe traseu, la Survivor All Stars, aseară, 13 februarie 2024. Finalul de joc a fost senzațional și s-a lăsat cu photo finish pentru Cătălin Zmărăndescu și Robert Moscalu. Faimoșii au câștigat primul joc al săptămânii: Jocul pentru Licitație. 

Pe de altă parte, Jador a făcut declarații neașteptate despre iubita lui. Acesta i-a compus o melodie. 

„Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Sunt multe stele pe cer, dar, pentru mine, strălucește numai una. Doresc să fiu cu tine cum dorește orbul să vadă lumina. Dacă nu voi fi cu tine, mai bine singur pentru totdeauna”, i-a cântat Jador iubitei sale. 

„Această melodie este dedicată din partea mea pentru iubita mea, pentru Oana. Oana, ascultă ce-ți dedică bărbățelul tău! Nu că mă laud, dar fac cea mai frumoasă muzică din toată țara. Cele mai frumoase cuvinte. Am niște cuvinte în muzică și o muzică atât de bună. Lăsați-mă să mă laud cu muzica mea! Sunt cel mai bun. Creierul acesta, cu inima. Ce să mai, inima le face. Creierul e bolnav. Inima face toate inima și le cânt din tot sufletul meu, mai ales dacă beau două pahare de vin”, a mai spus Faimosul. 

Jador, mesaj pentru iubita lui, Oana Ciocan, de la Survivor All Stars – 13 februarie 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Jador ar fi fost descalificat de la „Survivor All Stars” 

Se pare că Jador a încălcat regulile stabilite de Pro TV, nerespectând cerințele impuse. Ca urmare, Pro TV a luat decizia de a-l trimite direct acasă pe artist. 

Motivul aparent al acțiunii sale este legat de o poveste sentimentală, având în vedere că Jador dorea să-și vadă iubita, pe Oana Ciocan, fostă Războinică la Survivor 2022. Cu o săptămână în urmă, i s-ar fi promis că va avea ocazia să o întâlnească, iar din cauza neîndeplinirii acestei promisiuni, Faimosul a decis să fugă din tabără. fără a se gândi la consecințe. 

Vestea că Jador ar fi fost eliminat din competiția de la Pro Tv a fost oferită pe către grupul de Instagram Viperele Vesele, cunoscut pentru faptul că oferă ponturi din culisele emisiunilor de divertisment din România.

Sursa Foto: Pro TV, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton