Homepage  / Vedete româneşti

Jador, declarație surprinzătoare la Survivor All Stars 2024 . „Simt să ajut, dar am o boală foarte rară”

Jador, declarație surprinzătoare la Survivor All Stars 2024 . „Simt să ajut, dar am o boală foarte rară”
11

de Roxana Mirea,

Traiul în jungla din Republica Dominicană este tot mai greu pentru concurenții de la Survivor All Stars 2024, mai ales că trebuie să își construiască și o baracă în care să doarmă. Printre cei care preferă să stea pe margine și să se uite la alții cum muncesc se numără și Jador. „Eu simt să ajut, dar am o boală foarte rară”, a fost răspunsul lui care a surprins pe toată lumea.  

Jador, răspuns neașteptat pentru Daniel Pavel, la Survivor All Stars 2024 

Înainte ca Jocul pentru Recompensă să înceapă, Daniel Pavel a stat de vorbă cu concurenții despre cum se gospodăresc ei în jungla din Republica Dominicană. Jorge a spus că mai au de lucrat la construirea barăcii, pentru a avea un loc cât de cât adecvat în care să doarmă, însă nu toți băieții din echipa Faimoșilor simt nevoia să intervină și să ajute.  

„Sunt aici 100% necondiționat. Dacă noi am fost mai implicați până acum, asta nu înseamnă că nu există speranțe ca Jador și Zanni să se implice și ei mai departe. Ce a fost, a fost. Eu iert foarte repede și îmi doresc să fie implicați. Înțeleg că toți am fost obosiți, sunt condițiile mult mai grele decât data trecută, dar sper să ne mobilizăm. Eu cred că un pic de bunăvoință, fără reproșuri, cred că putem lucra toți 5 rapid și vom termina tot ce avem de construit”, a spus Jorge.  

Jador a încercat să se justifice și a spus că suferă de „o boală foarte rară”. Acesta a mărturisit că este foarte leneș.

„Eu simt să ajut, dar am o boală foarte rară. Sunt puturos. Nu neg că sufăr de boala rară de care sufăr. Au văzut și ei. Sunt foarte puturos” a fost răspunsul neașteptat al lui Jador. 

Jador, răspuns neașteptat pentru Daniel Pavel, la Survivor All Stars 2024  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Jador a fost implicat în două conflicte, la Survivor All Stars

Jador, conform informațiilor apărute în presă, el este concurentul care primește cea mai mare sumă de bani pentru participarea la concurs. Artistul ar încasa nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs.

Deși emisiunea a debutat de doar două zile, Jador a fost deja implicat în două conflicte. Unul cu Ștefania Stănilă, căreia i-a adresat cuvinte obscene în timpul unei proble și altul cu Zannidache. Dacă Ștefania a preferat să nu dea curs reproșurilor lui Jador, Zannidache a luat atitudine și i-a răspuns cu aceeași monedă.

Sursa Foto: Captură de ecran, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton